Sevdiĝin kişi acılarını tetikliyor mu onarıyor mu?

12 Ağustos 2023
Sevdiĝin kişi acılarını tetikliyor mu onarıyor mu?

12 Ağustos 2023
İnsanları sev sahip olduğun değerleri sev ama hiç birine aşık olma sevgide mantık kur, kur ki birgün yolların ayrılabileceği ihtimalini de unutma
Sevgi güzeldir fazlası aşktır aşkın mantığı yoktur ve insanı çok yıpratır o yüzden ne yaparsan yap aşık olma
Benim sevdiğim bir kişi yok maalesef bu zamana kadar sevgilim ya da sevenim olmadı. ama dert etmiyorum. çünkü bu zaman da kimsenin gerçekten sevildiğini sanmam zaten. sevgilisi olanlar bile acı çekiyor ya da çıkar için birlikte oluyorlar. ben sadece kendime bakıyorum kendimi sevmeyi deniyorum olduğum şekilde. başkaları da beni ilgilendirmiyor.
Sevdiğim birisi yok
Sevdiğim kimse yok
En iyisi...
Kesinlikle öyle..
Teşekkür ederim 💙
Rica ederim💙
Cevap
25Cevap
Hayatımda şu anda sevdiğim kadar bir insan yok sevdiğim tek insan annem ve ailem onun dışında ki insanların gerçek samimi sevgileri olduğuna inandığım gün bunun cevabını net bir şekilde verebilirim.
Herkes sevgiyi aşka bir değer görmeyi hak eder ancak şu anda böyle bir durum söz konusu değild.
Acılarımla işi yok onun... O başımın etine aşık. Yemeden duramıyor.😊 Dayım beni uyarmişti. "O evin kuçik kizidur etma inatçidur, sen inat inadına itler işesu eğtmiğaa!" Dedi ettum. İyi kidr ettum.😊
iyi ki ettun
Şu an kalbim boşta daha sahiplenen çıkmadı 😂 şayet çıkarsa ozaman onarır mi acı mı verir anlarız 😂 biz acıya alışkınız sıkıntı yok hallederiz 😂
Acı verene yol ver tatlım
Sen hiç merak etme o iş bende 🙋 geçte olsa akillandık artık 🤣
Harika o zaman👏👏👏
🙋❤️🙋❤️🙋❤️🙋
Çok şükür sevdiğim hiç kimse eş dost arkadaş vesaire hiç kimseden ekstra bir yük bir acı bir keder almıyorum sevdiğim insanların derdiyle dertlenmekten acısını ortak olmaktan hiç gocunmam onları saymıyorum ama derdime dert yüküme yük olmuyorlar
Milletin aşkı kanseri yeniyor, bizimki de kanser ediyor.
Sorma sorma, aşkı oyun haline getirdiler. Her gördüklerinin peşine gider oldular.
Neşter mi vuralım
Tetikliyorlardı onlarca tecrübeye rağmen onarıcı birisini görmedim
Sonra zaten ciddi ilişki olayını bıraktım.
Hayırlısı olsun
Sağol
Bu arada güzel soru böyle duygu ve mantık hibridi içeren sorular çok nadir oluyor
Teşekkür ederim
Rica Ederim
Aşılarımızı onaran insanlara ihtiyacımız var.
Kesinlikle...
Onarıyordu, birçok engeli aşmamı sağladı sonra gitti. Hiç girmeseydi keşke o engellere razıydım, şimdi çok üzülüyorum çünkü yaralarımı saran kişi yaram oldu diye.
Sevdiğim kişi acılarımı tetiklerse artık sevdiğim kişi olamaz

Her gelen vuruyor üstüne “oooohhh” diyip gidiyor
Ayy tabi ki onarıyor. Bu soru okuyunca bi tebessüm etmedim değil. Aşkım benimmm🥰
İkisi de olabilir bu normaldir. Hep onaracak üstünü kapatacak diye bir şey yok. Bazen açabilmek onarabilmek için yeniden tetiklemek gerekir.
Seven insan sevdigine yaralar açmaz yaralari gül bahcesi yapar
Şimdilik sevdigim yok
Sevdiğim kişi acılarıma benzin döküp kibriti de çakmayı ihmal etmiyor.
Sevgide her şey olur.. Hem yaralara dokunmak hem de o yaralara merhem olmak..
Bütün acılarımın sebebi o, bazen tetikliyor bazen onariyor.. Ortaya karışık gibi..
Tetiklemiyor, bir şey yapmıyor sevgi bitti galiba.
Onaran her zaman tercih edilir. Eğer sağlıklı bir ilişki aranıyorsa.
Parça parça etti beni sağolsun bir daha severim diyesim kalmadi
Sevdiğim kişi acılarımı tetikleyebilir ama onaramaz
Tetikliyor maalesef bu aralar. Kendi de söyledi "bak sen celladina aşıksin kızım" diye. "En azından dürüstsün ne olduğunu biliyorsun" dedim. Cellat olmamak için şans verdi kendisine. Bakalım.
@Wineandorange açık açık uyarmış seni
Sadece Allah c. c sevgiye layıkdır.. O da herzaman iyiliğimizi ister... ondan baskasina gönlünü veren sadece acı ve keder bulur...
İyi anılarımızı düşündüğüm her saniye hayata dönmek istemiyorum. Ama ayrılık başka bir erkek vb şeyler düşünürsem paramparça oluyorum
seviyorsan neden acı çekiyon
çelişkiler?
Asklar sevgiler hep problemli olmaz mi? Nerde dört dörtlük sevgi aşk varsa yalandır. Ama seven sevdiğini üzmez bu da bir gerçek. Amaaan neyse ne acı çeken düşünsün
Tetikliyorr 😕
O zaman aşk yok sana
Fark ettimmm
Bence sevgi en iyi ilactır
Seven onarır mutsuz etmez , mutlu eder
Tetikliyorsa nasıl sevdiğin kişi olacak 🤔
Tetkiliyordu zaten artık sevmiyorum kurtuldum.
Eskiden onariyordu şimdi acının ta kendisi
Onaran sevdiğim olur, yaralayan herkes gibi olur.
Her ikisi de diyebilirim.
Hayatımda biri yok olan düşünsün
Hayir. Gecmis acılar gecmiste cunki
Sevdik yeter. Biraz da gençler sevsin
Onarıyor..
Öyle özel biri yok..
Keşke sevdiğim biri olsaydı😅
Sevmemek daha güzel kedi sevelim
öyle bi imkan vermeyiz sevdigimizde olsa efenim
Sırf acı çekmemek için sevmiyorum..
aşk adamı öldürür acı tetikler başkası olmaz
İkiside değil ne uzuyor ne kısalıyoruz 🙃