Uzun süredir Almanya'ya taşınma düşüncem vardı. Üniversiteye burada devam etmeye karar vermiştim. 2 yıldır inişli çıkışlı bir ilişkim var. O da Almanya'da yaşıyor, Polonyalı. İlişkimiz boyunca sürekli beni eleştirdi ve yargıladı. Yani beni eksik biriymişim gibi hissettirmeye çalışıyordu. Sürekli azarlıyordu, başkalarının yanında bile. Hatta tartışmalarımız zaman zaman fiziksel şiddete bile dönüştü. Ona o kadar bağlanmıştım ki tüm bu olanlara rağmen ayrılmadım. Ama ayrılık düşüncesi hep aklımın bir ucunda vardı, yine de ayrılsak da barışıyorduk. Almanya'da vize konusunda da yardım etmedi, her şeyi kendim hallettim. Bir de bu süreçte beraber köpek sahiplendik, onu zaten asla bırakamam. Annem bir arkadaşım sebebiyle (bu kısımlar biraz uzun hikâye) internet üzerinden birisiyle tanıştı Almanya'dan. Sık sık sohbet etmeye başladılar. Adam önce arkadaşımla evlenmek istediğini, sonra da benimle evlenmek istediğini söyledi. Benim bu düşüncem asla yoktu. Hep bir arkadaş gibi davrandım. Kendisi Almanya'ya geldiğimde bana yardım edebileceğini söylüyordu, ben de kibarlık olsun diye teşekkür ediyordum sadece. Fakat işler yolunda gitmedi, konsolosluktan mail geldi, maddi bir sıkıntı yaşandı. Bunu halletmek için çok kısa bir zamanım vardı. O parayı bulabilmek mümkün değildi, erkek arkadaşım da yardım etmedi. Annem de o adamdan yardım istemem gerektiğini söyledi. Adam da sadece iyilik yapmak için yardımcı olacağını, bana sadece arkadaş gözüyle baktığını, evine misafir olarak kabul edeceğini söyledi. Ama bazen "vizen çıkmazsa formalite evlilik yaparız" diyordu ama benim formalite evlilik gibi bir düşüncem de asla yoktu ve sonrasında öğrendim ki adam zaten gerçek evlilik istiyormuş. Bundan dolayı Almanya'ya gelince de epey sıkıntı yaşadım hatta Türkiye'ye dönmeyi bile düşündüm ama sorunu çözdük, annemle beraber borcu ödeyeceğiz, adam da kabul etti, evde tamamen arkadaş gibiyiz. Ama ilerleyen zamanlarda burada başka birisiyle tanıştım. Rusya'dan gelmiş. Hukuk mezunuymuş. Çok centilmen, cömert ve karizmatik birisi. 2 kez buluştuk ama benimle şimdiden planlar yapıyor. Arabaya binerken her seferinde kapımı açıyor, şimdiden güzel restoranlara götürüyor. Evden alıp evime bırakıyor. Dün beni 2 saat uzaklıktaki turistik bir şehre götürdü, bir sürü benzin harcadı. Aile kurmak ve çocuk sahibi olmak istediğini ama duygulara önem verdiği için kalbine göre birini istediğini söyledi. Dün ilişkimize bir isim koymak istediğini söyledi ama ben henüz erken, sadece 2 gündür tanışıyoruz dedim. Ama asıl sebebi, kapatmadığım defterler olması. Sanırım adam da bir şeylerden şüpheleniyor çünkü bazı anlar çok dalgın oluyorum, bunu birkaç kez fark etti ve "ne düşünüyorsun" diye sordu, ben de "belirli bir şey düşünmüyorum" dedim, o da "birinci kuralımız, her zaman dürüst olmak, her ne olursa olsun benden bir şey saklama, bu çok önemli" dedi. Üstelik kaldığım evin adresini de tam vermiyorum, hep evin biraz ilerisinde buluşuyoruz. Bunlara rağmen mutlu değilim işte, suçluluk hissediyorum. Yalan dolu bir hayat yaşıyorum. Aklım karmakarışık. Ne yapmalıyım sizce?
12 gü
Çok Süper Cevap
Yapay Zeka Cevapladı
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım