Kocam güzellik solununa gidiyorum diye bana küstü?

10 yıldır ilk defa gittim, lazere yazıldım, bir de cilt bakımı yaptırdım, kuaföre bile 2 kez gittim hep ben kendim kestim saçımı "yiyecek ekmeği zor buluyoruz bu kadar harcaman senin ne kadar bencil olduğunu gösterir" diyor iyi de bu zamana kadar da hep para yok diye gitmedim, hiç mi kendime bakım yaptırmayayım yani dedim "sana ne oluyor ki neden birden bire gençleşmek, güzelleşmek istiyorsun zaten güzelsin, gençsin" diyor, bunu söylemek ben para harcayınca mı aklına geldi hiç duymuyordum ağzından diyorum "illa söylemem mi lazımdı" diyor, evet söylemen lazımdı diyorum, şimdi benle küs bu sebepten küstü diye ben de ona küstüm

Güncellemeler
12 gü
Aldatıyormuaun diye yorum yapanlar oluyor veya öyle düşünenler oluyor Ne alaka illa aldatmak içinmi yapılır bakım neden aldatma hazırlığı olarak düşünüyorsunuz ben kendimi aynada güzel görmek istiyor olamazmıyım

Güncellemeler
12 gü
Oldu bitti hep borcu var borcuda kendi ailesi yüzünden oldu iste paranı versinler şu borcundan artık kurtul diyorum istemiyorda beni darlamak benden eksiltmek borcunun faturasını bana kesmek daha kolay geliyor

Kocam güzellik solununa gidiyorum diye bana küstü?