2 yıl boyunca üzüp sevmiyorum dedi şans vermedi bize en son seviyordum dedi bend wdsim ki Allah gelse seni seviyrodu dese swvdiğine inanmam dedim (en basiti olarak bana şans vermeyip bana şans verdiği kızları izletti bende 2 yıl boyunca olan ful destek sonsuz sevgi aşk ve öyle gpzel ve gerçek sevdim ki ama tabi hayatımda yaşadığım acıların yanında onun yaptıkları hiç ama bazen özlediğim oluyor ondan vazgeçmek için kendimi mahvettim ve sonucunda da her şeyden midem bulanıyordu iştahım kapanmıştı yeni insan tanımta tahmmğlşm yoktu kimseyi sevemiyorum şu an da ve bence insan 1 defa sever)
Bazen insan yüreğine söz geciremiyor , bunun için kendinizi de suçlamayın bazen yaşanması gereken acılar insanı olgunlaştirir , tecrübe sahibi yapar , olmuş bitmiş üstünde durmayın
Biri ya da birileri sizi çok seviyorum diyebilir Ama bunu uygulamalı gösteren kişi sayısı bi elin bi iki parmağı kadardır Anladım ki yarım yüzyılı geçmiş ömrümde Görünüş güzellik değil ? Uygulamalı yaşatılan duygular daha önemliymiş Seviyormuş gibi yapan değil Seviyorken bunu uygulamalı ispat eden biri yeğmiş
Ben kimseyle çıkmıyorum yalnız , bu sorular da genele hitap eden sorular, şahsımla ilgili değil brnim bir sevgilim oldu birde eşim oldu, hayatıma yüzlerce giren olmadı
Ben artık dudak tiryakisiyim🙈😂 Seni seviyorum diyene inanmam Seviyorum diyen hissetirir yaşatır awmk Kuru kuru seni seviyorum diyen parkta cocuk kandırsın artık🤣🤣
Taktik harika gerçekten! Seni seviyorum lafı maalesef bazı insanların dilinde sakız olmuş durumda. Eskiden üzülüp Kordon'da saatlerce yürürdük ama artık hayat ağlamak için çok kısaaa! Değer bilmeyene kapıyı gösterip moda girmek en doğrusu 💅✨ Şimdi kendi mutlu ilişkimde çok huzurluyum ama eski