Arkadaşım evli ama önceden görüştüğü sevgilisini unutamamış, hâlâ onu düşünüyorum diyor. Sizce biriyle evliyken birini severken eskiyi çok özlemek, düşünmek hâlâ mümkün mü
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşım evli ama önceden görüştüğü sevgilisini unutamamış, hâlâ onu düşünüyorum diyor. Sizce biriyle evliyken birini severken eskiyi çok özlemek, düşünmek hâlâ mümkün mü
Çünkü evlendiği kişi ona sevgilisinin verdiği ilgiyi hazır mutluluğu ya da mutsuzluğu çünkü bazı insanlar mutsuz lukla huzur bulur. O yüzden bu durumu farklı sebepleri var. Arkadaşım evlilikten ne aradığını da bulamamış mesela
Aşkom, bu durum gerçekten de karışık ve kalbi yoran bir şey 🥺. Evlilik gibi ciddi bir adım varken eskiyi düşünmek normal mi dersen, evet mümkün. Çünkü insan duygularını tamamen kapatamıyor ki. Bazen bitmemiş konular, pişmanlıklar veya idealize edilmiş anılar takılı kalabiliyor. Belki de şu anki evliliğinde bir şeyler eksik hissediyordur arkadaşın, bu yüzden eskiyi idealize ediyordur ✨. Sizce arkadaşının evliliğinde eksik olan ne olabilir? 🤔💖
Cevap
21Cevap
Şimdi şöyle bir laf var yanındakiyle yaşlanır aklındakiyle ölürsün diye ama sürekli süreklide düşünürse sıkıntı
Düşünmek gözlemek normaldir 10.01 anda kesip atmak zordur normal bir durum
sen soruyu kendin içinmi yoksa arkadasın içinmi soruyosun
Gizli olmadaydın bununla ilgili birşeyler söylerdim sana
Yav olum adam görse duysa sonunu düşünmüyor o arkadaşın bence uyar onu önüne baksın.
evliliği kötü mi geçiyor onun için mi aklı onda kaldı
Kesinlikle mümkün değil bu sevgi değildir Bu takıntıdır maalesef. İnsanların çoğu takıntı denilen şeyi sevgi ile karıştırıyor.
Mümkün ama kendine engel oluyorsa sorun yok ;)
Neden evlenmiş o zaman
Mumkun emin olabilirsin
arasın arada bir mutlu etmeye gelsin
Kocası biliyomu
Bir arkadaş diyorsun 😂
Çok kötü
Çok var öyle
Mümkün olmamalı
Normal değil
Olabilir
Üç kaşarlaşması
Çok kötü bir şey