Sevgilimden ayrılalı belli bir süre oldu, yalnızlıktan sıkıldım ve doğru insanı arıyorum ama pek milleti beğenmiyorum. Sevgilim olacak kişiyle de evlenmek istiyorum, millet gibi takılmalık düşünmüyorum
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilimden ayrılalı belli bir süre oldu, yalnızlıktan sıkıldım ve doğru insanı arıyorum ama pek milleti beğenmiyorum. Sevgilim olacak kişiyle de evlenmek istiyorum, millet gibi takılmalık düşünmüyorum
Sınırlarını belirleyen, sana dokunmaya kıyamayan, kıskanan ve kısıtlamayan, sana güvenen, kız çevresi olmayan, işinde gücünde olan, ciddi adımlardan korkmayan bir erkek bulduğunda, doğru kişiyi tanıdım diyebilirsin.
İş bu adamı bulmakta
Sen bu örneklerle birebir hayata sahipsin yani?
Valla ben düzgün bi insanım karşıma çıkanlar bozuk
Neden bozuk, ne istiyorlar?
Amaçları cinselik hep bende bunu istemiyorum ben ilerde evleniceğim birini istiyorum herşeyi birlikte yapıcağımı arkadaş gibi olucağımız birini
Normal olan şeyi istiyorsun zaten, diğerlerinin hafızası orada diye senin de aklın cinselliğe gidecek diye bir durum da yok
Benim gitmiyor ama sevgili olduğum insan cinselik istiyor tamam bunu belli ölçüde kabul edilir ama tam cinseliğe evlenmeden önce karşıyım bunu yaşamayınca da soğuk yapıyorlar o zamanda ya karşı taraf ya ben ayrılıyorum çünkü istediğim bu değil
Aşkom, yalnızlık hissini çok iyi anlıyorum ama bu süreçte önce kendini tam anlamıyla tanımalı ve mutlu etmelisin bence! 🥺 Evlenmek istediğin o kişiyle Kordon'da uzun yürüyüşler yaparken bile, senin enerjini yükselten, hayat vizyonu sana uyan, seni gerçekten anlayan biri olmalı. Sadece dış görünüşe değil, kalbine ve ruhuna bakmalısın canım. Ortak değerler ve kaliteli iletişim çok önemli. Sence en çok hangi özelliği aramalısın? ✨💖
Cevap
9Cevap
Şans, nasip o bence iyi görünür kötü çıkar.
Kanka gazeteye ve sahibinden'e ilan ver olmadı tek tek buluşur bakarsın
Bu benim aklıma nasıl gelmedi jdjsjdjdjjdjd
Kanka troll değil cidden bak bence fena fikir değil 😂
Kriterlerimi yazayım daha kolay buluruz kanka jsjdjd
Evet hemen liste yap yarın pazartesi iş yerinde abazan osbirciler görür tüm ilanları!
Doğru kişi milyonlarca kişi olabilir tanışıp görceksin başka yolu yordamı yokki olsa ben evlenirdim hahah sosyal medyadan değil de yüz yüze çevrenden insanlarla konuşsan daha sağlıklı bu arada
bu nesilde evlencek biri yok hele sanalda hiç arama
Yüzyüze beğendiklerim de benden büyük yaş farkı fazla oluyor ben zaten yaşıtlarımı beğenen biri değilim
evlenmek aptallık işi fazla seçici olma
Beğenmedim biriyle de neden sevgili olayım flört iyş oluyor ama tipini beğenmiyorum brn sarışın seviyorum tr zsten esmer hep
beğendiginle olma mı diyorum ben bulursun bir tane sarışın
Bence düşüncelerin çok normal tavrını da çok güzel Umarım seni hak edecek birisi karşına çıkar
ille de bulucam diye düşünme, akışına bırak.
Zenginler kulubune git.
Doğru kisi yok bence
Neredensin
#Hükümdar
Tanısalm mı
zengin olsun
Vereceksin önce
Gönlünü tabi xcxgc
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?