Evlenirken doğru kişinin olup olmadığını nasıl anlayabiliriz sizce?
Peki taleplerde bulunurken, bizler talep ettiklerimizi ne kadar hak ediyoruz, düşünüyor muyuz hiç?
Mesela evlilik arefesinde uyuşmanın kökeninde temel inanç ve değer yargıları vardır. Benzeri aile eğitimi almış, benzeri inanca sahip ve benzeri dünya görüşüne sahip insanlar ancak birbirini ile anlaşabilir, bu temel unsurların içinde zıtlık varsa, anlaşmamak da olasıdır. Bu durumda, inançlı bir eş dilerken, bizler ne kadar o unsurları taşıyoruz acaba?
Hayırlı geceler cümleten, saygı çerçevesinde insanlar görüşlerini yazarsa, çok güzel olacaktır bence.
Sanırım dünyada insanların en emin olamadığı karar, evlilik kararıdır. Zira insanoğlunun yaratılışı gereği tabiatı anlaşılmaz, zamanla da değişebilen ve çok farklı parametrelerle farklı tepkiler sergileyebilen bir gizem. Bu da karakterlerin asla tam olarak çözülemeyeceği anlamına geliyor ama tabi ki durum evliliğe geldiğinde insanların belli başlı kriterleri, beklentileri, görmek ve duymak istedikleri oluyor. Sanıyorum bu noktada insanın kendini iyi tanıması, neleri beklediğiniz ve görmek istediğini bilmesi gerekiyor. Devamında da karşıdan bunları talep edebilmeli.
Peki taleplerde bulunurken, bizler talep ettiklerimizi ne kadar hak ediyoruz, düşünüyor muyuz hiç?
Mesela evlilik arefesinde uyuşmanın kökeninde temel inanç ve değer yargıları vardır. Benzeri aile eğitimi almış, benzeri inanca sahip ve benzeri dünya görüşüne sahip insanlar ancak birbirini ile anlaşabilir, bu temel unsurların içinde zıtlık varsa, anlaşmamak da olasıdır. Bu durumda, inançlı bir eş dilerken, bizler ne kadar o unsurları taşıyoruz acaba?
Hayırlı geceler cümleten, saygı çerçevesinde insanlar görüşlerini yazarsa, çok güzel olacaktır bence.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer