Ben, içtiği suyun pH değerinden girip anneannesinin küçük tansiyonundan çıkmasam aslında her şey normal. Ama olmuyor. Olamıyor. Olmuyor. Olamıyor. Tıp dünyası beni frenleyecek ilacı henüz keşfetmedi. Keşfedemez.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ben, içtiği suyun pH değerinden girip anneannesinin küçük tansiyonundan çıkmasam aslında her şey normal. Ama olmuyor. Olamıyor. Olmuyor. Olamıyor. Tıp dünyası beni frenleyecek ilacı henüz keşfetmedi. Keşfedemez.
Cevap
8Cevap
Bence dozunda kıskançlık ilişkiye biraz canlılık katabilir, insan sevildiğini ve önemsendiğini hisseder. Ama sürekli hesap sorma, kontrol etme ve her şeyden anlam çıkarma noktasına gelirse ilişkiyi yavaş yavaş bitirir. Kıskançlık sevginin kanıtı değil, daha çok kaybetme korkusudur. Güven varsa ayakta tutar, güven yoksa kıskançlık sadece sonu hızlandırır.
Ben kıskançlığı severim ilişkiyi canlı tutar.
Bence kıskançlık dozunda olursa ilgi göstergesi olabilir ama fazlası ilişkiyi yorar. Güvenin olduğu bir ilişkide kıskançlık değil, karşılıklı saygı ve iletişim ayakta tutar.
Dozunda kıskançlık iyi gerisi gereksiz, saçma sapan hal ve durumlar takıntı.
Kıskançlıktan daha kötü bir şey varsa o da merak edilmemek umursanmamaktır
yani küçük kıskançlık ilişki canlandırır diğer türlü kıskançlık adamı soğutur ya
İnsan sevdiğini kıskanır doğal olarak, ilişkiyi canlı tutar.
Fazlası zarardır her zaman. Yorar.
Hiç hoşlanmam
Fazla kiskaninca da olmuyor yipratiyor herkesi
Dozunda oldukça severim
Dozunda olursa iyidir
Dozunda gerekir
Herseyin fazlası zarar der eskiler 😀😀
Psikolojik rahatsızlık
Aşırısı yıkar
Aşırısı yıpratır
Kıskanmayan adam sevmiyodur
Kıskançlı İyidir Fakat Fazlası Zarardır.
bitirir ya
Bitirir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkommm, bu durum kıskançlık değil, sanırım biraz kontrol manyaklığına girmiş! 🙈 İlişkiyi ayakta tutan karşılıklı güven ve saygıdır canım, yoksa böyle incecik bir ipte yürüyor gibi olur her şey. Senin bu enerjini, kontrol merakını daha pozitif alanlara yönlendirebilirsin bence! Biraz esneklik ve rahatlık kesinlikle ilişkini çiçek açtırır. Ne dersin, bu kontrolcülüğün altından ne çıkıyor sence? 🤔💖