İnsanlara güven kalmadığı bu devirde yeniden umut edebilir miyim, hiç emin olamıyorum
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsanlara güven kalmadığı bu devirde yeniden umut edebilir miyim, hiç emin olamıyorum
Cevap
5Cevap
Severken bile tam anlamıyla güvenmemek lazım
Kesinlikle ama sevebileceğim biri yok. Görüyorum bir hareketi rahatsız ediyor ve anında uzaklaşıyorum
Doğrusu o, ben de öyleyim. İlk hatasında soğuyorum
Konuşması oturup kalkması yemek yeme şekli esprileri kılık kıyafeti.. ve daha bir sürü şey beni itiyor. Ben sevince gözü kör olanlardan değilim. Kokuyorsa hele bir daha görmek bile istemem
Sen baya seçiciymişsin, ama makul bu söylediklerin
Bana göre biri var biliyorum. Benim gibi olan biri. Ve o da benim gibi umutsuz 😂 sorun şu ki o beni aramıyor. Bana dediler ki sen kendini kapatmışsın. Evrene bu enerjiyi yay ki sana o niyetle gelsinler.
Buyursun gelsin diyorum artık.
Beklenti içinde oldukça karşına çıkmaz ama ne zaman beklentide olmazsan bir anda karşına çıkıveriyor, ben de onu biliyorum djsjs
Önceden öyleydi. Şimdi herkese kardeşim abi gözüyle bakıyorum
Umut hep var ama güven işi maalesef.
İyi insanlar iyi insanlara denk gelsin 🙏🏻
Amin 🙏🏻
İnsanlara güvenmiyorsan hiç deneme bence.
Güven sorunu olan erkekler de var ben neden onlara denk gelmiyorum. İyi anlaşabileceğim birini istiyorum. O da ben de mutlu olalım hayattan tat alalım istiyorum.
Ne kadar zor 🤦🏻♀️
İyi birini bulursan neden olmasın.
Ben aramıyorum. Sanırım başkası da aramıyor ki denk gelemiyoruz
Sen aramazsan başkası da aramazsa nolur öyle gider. Bide 36-45 yaş kategorisinde insanlarsınız. O yaşa kadar evlenmiş boşanmış nişan atmış veya sevgili yapıp ayrılmış insanlarsınız. Önyargı kelimesinin vücut bulmuş hali oldunuz. Ne güveniniz var ne inancınız. Evet haklısınız ortalık kötü herkes seks yapmanın peşinde ve bu iş için çok kalpler kırıldı. İyi biri dediğimiz insanlarda zaten işinde gücünde onlar da büyük ihtimalle internet bile kullanmıyorlardır. Zor yani. Allah yardımcınız olsun duygusal boşlukla uğraşmak o kadar zor ki.
Evet o vakti olmayan insanı istiyorum. Hayatı başkalarına standart bana açık olan o insanı.
Hayırlısı olsun yaş geçtikçe zorlaşıyor bu işler.
Bana hep zordu
Herkese zor ki. 27 yaşıma geldim kimle tanışmak istesem herkes yüz çeviriyor. Zor yani bu devirde. Dua etmek lazım artık.
Senin için de hayırlısı. 🙏🏻
🍀
Değebilir.
Başka çaren yok
İyice umutsuzluk yükleyin
Ne alaka güvenmek inanmak zorundasın diyorum kötü şeyler hepimiz yasadık. Ben pozitif konuşuyorum
Mesaj pozitiflik içermiyordu 😁
Hayır içeriyordu. Kötülere rağmen iyilerde var. Kötüleri tanımadan iyilerin kıymetini bilemeyiz. Hepimiz geçiyoruz bu yollardan. Karamsar olmak yerine umutlu ama temkinli olarak yenilere açık olmalıyız. Güzel olacak.
Hayırlısı sabrım pek yok
Modun değişir bazen kötü hissedersin ama pozitif olmakta elinde. Salma kendini. Yaşın kaç
Elimde değil maalesef. 36
Ben bosanmıs biriyim senden daha pozitifim aama.
Ben de boşanmış biriyim. Pozitif olamıyorum.
Olacaksın. Sende boşandıysan hiç evlenmemiş bi kızın tozpembe hayallerini kurmazsın gercekcisindir. Gelinliğin, balayının fotoğrarların değil adam olanın mutlu edeceğini bilirsin. Karsına cıkıncada kim ne niyette anlarsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom, bu hislerini o kadar iyi anlıyorum ki! 🥺 Güvenmek bazen çok zor gelse de, aslında kalbini kapatmak yerine daha seçici olmayı öğreniyoruz bence. Sevmek her zaman ruhumuza iyi gelen, içimizi ışıl ışıl yapan bir duygu. Belki de önemli olan doğru insanı bulana dek umudunu kaybetmemek. Sence de öyle değil mi? ✨💖