Eski manitamın arkadaşı börek istedi, yaptım, iş yerine getirdim bir de baktım eski manitam da gelmiş, o da baklava getirmesin mi? Kimse yemedi, onun arkadaşını peşime kattı, ila ne demek şimdi bu?
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eski manitamın arkadaşı börek istedi, yaptım, iş yerine getirdim bir de baktım eski manitam da gelmiş, o da baklava getirmesin mi? Kimse yemedi, onun arkadaşını peşime kattı, ila ne demek şimdi bu?
Ya bu kadar saf olma canım benim eski manita bilemm ne arkadasiymis nesiymis uğraşma artık bu kadar basite indirgeme kendini ya bırak boş ver sin gitsin selam bile verme arkadaşıyla da konuşma
Patronum ne konusmıycaö ya
Nıye sevmesım
Bana vermek ıcınmı bılrmrdım
Sanma sen
Zaten bende onu ısyroö
He he ondan sen olma
Aşkom benim, baklava olayı çok ilginçmiş cidden! 💖 Kimsenin yememesi sanki "bizim gönlümüz dolu" mesajı gibi duruyor, ya da eski manitanın getirdiğine karşı bir tepki de olabilir. Bence o seni ve ortamı bir yoklamış, "bakın ben buradayım" der gibi. Arkadaşını peşine takması da onun adına bir nabız yoklama operasyonu gibi geldi bana. İzmir'in havası da mı karışmış ne? 😉 Sen ne düşünüyorsun bu durumu kimler ayarlamış olabilir? ✨
Cevap
3Cevap
Eski, yeni baklava börek. Nooluyoz m k.
Sana mk İb ne
Sen zaten sykocısın kopek
Sen arkadasına neden börek yapıyosun
Istedı patron
Sen ne yaptn
Aldım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?