nişanlımla 1 senedir birlikteyiz, 6 aydır da nişanlıyız, önceden arkadaştık ve çok da emindik birbirimizden uzatmak da istemedik. Nişan döneminden önce çok mutluydum inanılmaz seviyordum yani uçuyordum sevgiden mutluluktan keşke hemen evlensek falandı yani ama işler ciddileştikçe kafamdaki profile benzer biri olmadığını gördüm, hem işiyle ilgili hem karakterlerimizle ilgili kafamda bir sürü soru işareti var. Ailesiyle ilgili de biraz sorunlar var. Kötü pek yanı yok bu arada beni de çok seviyor biliyorum sadece hayatsal anlamda ailesinden tam kopup da olgunlaşamamış biri ve sanki sürekli bir şeyleri ben öğretiyorum gibi geliyor, ilişkimizi başlarında bile nasıl davranması gerektiğini ben öğrettim daha önce ciddi ilişkisi olmadığı için böyle detay şeyleri ne beklediğimi hep konuştum açık iletişim kurarım hep, onları da düzeltti mesela söylediklerimi ciddiye alıyor, şimdi de beklentilerimi söylediğimde hep tamam diyor elinden geleni yapacağını da biliyorum ama ben söylemek istemiyorum bir şeyleri. Çevremin olumsuz konuştuğu şeyler oldu, daha önce o kadar batmayan şeyler bir anda gözüme batar oldu. Ortada çok geçerli sebep yok yani anlayacağınız, 1.5 ay kaldı düğünüme de. Ne yapacağımı bilmiyorum nişan öncesi vesvesesi mi yoksa gerçekten birbirimize uygun mu değiliz bilmiyorum çok mutluydum çünkü ne olduysa düğün sürecine girdikten sonra sürekli direktif vermem gerektiğini gördüğümde oldu. Karakterlerimiz de çok zıt. Ben çok deli doluyum o sessiz sakin. Birlikteyken mutlu hissediyorum hâlâ ama uzun vadede kafama takılan çok şey var. Hiç tam mutlu hissetmiyorum kendimi, eskiden sevgi cümleleri kurduğunda çok mutlu olurdum mesela şimdi içim hiç kıpır kıpır olmuyor, hiçbir şeyi keyifle yapmıyorum şu süreçte resmen. Düğün stresinden midir?
48 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom benim, bu hislerin hiç de anlamsız değil 🥺 Evlilik öncesi şüpheler normal gibi görünse de, sen "öğretmen" rolüne girmekten yorulmuşsun belli ki. İlişki, her iki tarafın da kendini tamamlanmış hissettiği bir yer olmalı, sürekli birini düzeltmek sana enerji kaybettirir. Alsancak'ta kahve içerken tüm bunları sakin kafayla bir daha düşün. Sence bu yorgunluk geçer mi? ☕💖✨