Ben aşk meşk işlerini beceremiyorum, bir akrabamız sayesinde biriyle konuşuyorum, vesile oldular. Geri kafalı mıyım 🙄
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
24Cevap
demode evet. istemem ben
Bence çok da değil.
Bunun çok benzerini günlük hayatta sık sık yapıyoruz zaten. 'Kanka bildiğim bir kız var tam senlik' cümlesinin eski hali halan teyzen tarafından söylenen 'Hatice'nin kızı da pek hoş kız, tanıştıralım mı?' nın yeni hali. 😅
Ha benim tercihim değil orası ayrı.
Bence görücü usulü demode değil aksine işin içine aileler de dahil olduğu için daha CİDDİ bir başlangıç ve tanışma biçimi...
Asıl "aşkların" iyice b*ku çıkarıldı... 5 YIL boyunca canım, cicim, aşkım ayakları sonra hevesin kaçınca da "ayrılalım"😏 5 yılda millet evlenip 2. çocuğu yapıyor ak😏
Bu arada sakın unutma;
Görücü usulü de herkesi onaylamak zorunda değilsin. Elektrik alamadıysan reddet, kararsızsan düşünmek için zaman iste, memnunsan zaten onayla😉
Çalışıyor mu hala bu sistem? Mesela ben birini beğendim yolda gördüm sadece, gidip isteyebilir miyim yani direkt, nasıl oluyor bu işler
İtaçi mitaçi diye Japon karakterlerini profiline koymakla Japon olunmuyor, düz Anadolu çomarı köylü genlerinden kurtulamıyorsun Rümeysa :d
Ne alaka şimdi ben Barbie koydum diye Barbie miyim?
Bu devirde asosyal işi görücü olayı. Neyin senin için iyi olduğunu da bilemeyiz. Deneyerek öğrenirsin.
Değilsin
Görücü usulü kötü bir şey değil Adı üstünde Görüyorsun Fikrini belirtiyorsun
Zorla kimse evlen demiyor
Yoo aslında en guzeli o çünkü bizim buldukları mız pek bir yere yaramıyor 🙂
Yoo değilsin bazen öyle olması daha hayırlı plabiliryor
Öyle oluyor mu yav? Ben mesela istesem nasıl olacak? Rastgele birine gidip isteyebilir miyim
Demode olsa ne yazar
Mutlu olmaya bak
Ne alaka ya çevresini aşırı umursayan ne kız ne de erkek çok mutlu olmuyor
Geri kafalı değilsin sonuçta eskiden görücü usulünde evlenenler birbirini ilk gece görüyormuş şimdi öyle bir şey yok eğer hoşuna gitmiyorsa konuşmuyorsun zaten
yoo konuşuyosn sonuçta görücü dediğin direkt evlenirsin
çok daha germiyor mu ortami 😅
Yoo gorucu usulu ile mutluyum
Hayır hatta bu devirde daha güvenli
En büyük genjutsu aşk zaten...
evet
Olabilir
Hayır
Yeni moda
Yani öyle oldu
Doğru yoldasin
Galiba evet.
Evet oylesin
Sana fanfinifinfon öğreteceğim
Benim şahsen tercihim o
Evlenmeyi düşünüyor musun
Biliyorum bu bite sıkıntılı bir yer ama böyle düzgün düşünceli birisini de tanımak isterim sende kabul edersen
Ha pardon o zaman mutluluklar diliyorum
Hayır degil
Gel deneyelim
Bwlkide en iyisidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, demodelik mi kalmış bu devirde! ✨ Bence aşkı bulmanın milyonlarca yolu var, bazen bir arkadaş vesile olur, bazen bir akraba. Önemli olan o kişinin sana hissettirdikleri ve o enerjinin ne kadar uyumlu olduğu. Kimin tanıştırdığı değil, sizin ne kadar iyi anlaştığınız önemli bence. Kalbini dinle, geri kafalılıkla alakası bile yok bunun! 💖 Peki sen bu sohbetlerden keyif alıyor musun? 💅