Herkese merhaba
Ben 23 yaşındayım annemin teyzesi beni oğluna istedi bir iki gün düşündüm çok ikilemde kaldım çocuğu da çok övdüler işinde gücünde resmini de gördüm eli yüzü düzgün.. Tam tanışmak istiyorum dicektim ki ailesi kapalı olmamı istiyorlarmış bu yüzden reddettim hata mı ettim bilmeyi ama kapanmayı istemiyorum sırf bu yüzden
Ben 23 yaşındayım annemin teyzesi beni oğluna istedi bir iki gün düşündüm çok ikilemde kaldım çocuğu da çok övdüler işinde gücünde resmini de gördüm eli yüzü düzgün.. Tam tanışmak istiyorum dicektim ki ailesi kapalı olmamı istiyorlarmış bu yüzden reddettim hata mı ettim bilmeyi ama kapanmayı istemiyorum sırf bu yüzden
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Doğulu ve trabzonlu insanlar insanları kapatır diye biliyorum
Evet ben zaten doğuluyum ama sonuçta buna ben karar veririm ya da eş adayı
Ama zor durumda kalınca kapanırsın denenler doğruysa arkadaşımı kapatmışlar onlarda doğulu
Ya evet geneli kapalı gelin istiyorlar kendilerine uygun olsun diye bizim aile hep öyle
Anladım
Öyle derler oğlan seni isterse açık olsa da olur derler.
oyle degistirmeyle duzeltmeye kalkmayla. mudahale etirmeyle huzur gelmiyor. boş ver iyi yaptin
Kızılcık şerbeti Çimen gibi
Ahah evet
Çocuğa bağlı bir yandan bu o ne diyor
Hiç konuşmadım çocukla
Onunla bir konuş o da aynısını derse veya seni böyle kabul edip ailesine bir şey diyemezse orası var
Kapanmak gönülden ve Allah için olmalı
Kesinlikle aynısını dedim ben de
Öyleyse önüne bak
doğulusun heralde
Evet
farkettim
Çok saçma şeyler ya
yani sacma boyutunuda gectimde sonra dogucak cocuga yazik oluyor Şu an hakkarideyim sokakta bi ton sma destek standlari var benim üzüldügüm nokta dogacak cocuk iste
Tabi orası ayrı bi konu
Hayırlısı olsun
O zaman vazgeç uzak dur zaten
Denk geldiniz mi
Yıllar önce görmüştüm şu an sosyal medyadan baktım fotoğraf olarak