Urfa görücü usulü?

Aman aman urfalimi uzak dursun bana bir Urfalı denk geldi Allah'ım korusun elbettte 5parmagin 5ide bir değildir lakin kızı görmeye gittik görücü usulü tabi kız çayı kahveyi içtik sohbetimizi ettik büyükleriyle tek tek hasbihal ettik bizi bir odaya aldılar kıza herşeyi sordum namazını orucunu Kur'an'ın dedi evet hepsi uyuyorum güzel dedim sonrasında o bana sordu ben ona sordum sırasıyla 2 saat dolu dolu birbirimize sorular sorduk isde annemle birlikte yasiyacagiz ileriye dönük planlarımı yaşama biçimimiz vs kız herşeyi kabul etti Okey dedik sonra kız kardeşi. Bana ve ablasına üç kere. Anlastinizmi dedi ve ikimizde anlaştık dedim sırasıyla. Annesi sordu babası sordu kıza ve bana tamam anlaştık dedi kız ve ben sonrasında ertesi gün oldu kızın büyükleri. Çarşamba günü Amcama bildirdi bizim onayimiz var dedi kızımız rabiyaninda onayı var dedi kısmetse cumartesi geleceklerdi bizim eve netlestirecektik söz Nişan Perşembe öylen kız istemiyor dedi bizim yapacağımız bir şey yok dedi ve bu sayfayı da kapattık ilk gün piskolojim. Bozuldu 2 gün dedim ki iyiyken başında olmamış dedim ve benim için hayırlı değilmiş olmadı şimdi hiç üzülmüyorum isde böyle bir urfali tecrübem oldu ama bütün urfalilar bir deyildir sözünde duranlarda vardır elbet Urfa'nın yüz karası bir aile muhtemelen (AYNİ SEY SANA YAPİLİNCAYA KADAR BiRİNE NE KADAR ZARAR VERDİGİNİ ANLAMAYACAKSIN RABİYA ) şimdi asıl sorum böyle bir terbiyesizlik yaptılar bana ve anneme ben yakın zamanda kendileriyle iletişime geçip. Bize gelmelerini ve özür dilemelerini ve helallik almalirini emredecegim aksihalde kendileri düşünsün boş yorum yapmayın sakın ha kız ve ailesi artık benim için etkisiz eleman. Sadece onlara bu şekilde ceza kesilen

Urfa görücü usulü?