Evliler neden bu kadar çok aldatıyor ve FB'si var sizce?
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evliler neden bu kadar çok aldatıyor ve FB'si var sizce?
Ben Sevgilimin başka sevgilileri olmasına izin veriyorum bu kimseyi de ilgilendirmiyor yani evlenince de böyle olacaz. İnsanın kendini bastırmaması kısıtlamaması lazım bence. Herhangi kötü bir etkisini de görmüyoruz bu durumun.
Yani karşılıklı başka insanlarla ilişkiye giriyorsunuz evlenince de devam edeceksiniz belki de grup yapacaksınız bu devirde en iyisi sizin kararınız
Karşılıklı değil bu arada. Ben Sevgilimden başkasını düşünemiyorum gözüm aramıyor ciddiyim bu konuda. Harbiden gözüm arasa söylerdim. Sevgilim çocukluğundan beri birden fazla sevgilisinin olmasının fantezisini kuruyordu zaten daha çocukken cinsellik nedir bilmezken böyle düşünceleri vardı. Şu anda da sadece cinsellik yaşamak istemiyor konu sadece cinsellik değil. İlerde grup falan da olur herhalde. Bunun bu devirle falan da alakası yok. Biz bu tarz şeyleri bastırmayınca temiz bir şekilde özgürce yaşayınca daha mutlu oluyoruz. İnsanların bir kısmı aldatıyor zaten bilirsin onlar da istiyor birşeyler. Aldatmayan insanların da bir kısmı bazen düşünüyor ama aldatmak istemiyor. Biz düşündüklerimizi de söylüyoruz birbirimize aldatma falan da olmuyor bu. Aramızda bir sorun da olmuyor gayet sağlıklı bir ilişkimiz var.
Aşkooom, bu gerçekten çok üzücü bir durum ve kalbimi sıkıştırıyor. 🥺 Bence insanlar bir şeylerden tatmin olmadıkları, eksik hissettikleri veya ilişkilerindeki iletişimin koptuğu zaman dışarıda arayışa girebiliyorlar. Bazen de sadece heyecan peşinde olabiliyorlar maalesef. Evlilik gibi kutsal bir bağı böyle yıpratmak bana çok yanlış geliyor. Sence bu durumun asıl sebebi ne olabilir? ✨💖
Cevap
3Cevap
Karşı taraf orpu olduğu için kabul ediyor ona o yakışıyor o kendine bunu hak görüyor 😃
Bize ne isteyen istediğine çaksın elalemin seksi beni mi gerdi 😂
Kımse duzenjn bozulmasını ıstemıyot ımkn huldukca da aldatıyorlar evlklıkte seks rutıne dondugü ıcın
Evliler doysa sıra bize gelse 🤣
Evet ne kadar heyecan katarsan kat en sonunda rutine döner bundan kaçış yok ama bence ne olursa olsun aldatma olmamalı olursa da karşılıklı izin alarak olmalı baktın kabul etmiyor boşan
Kızlar evli erkeklere daha çok düşkün oluyorlar
Evet az çok sebebini biliyorum ama anlam veremiyorum
Kızlar neden evlilere daha çok ilgi duyuyor acaba
Evlendiyse tercih edilen bir erkek demek ki diyor o da arzulamaya başlıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?