Bir de çok hak ediyorlarmış gibi evlenip yuva kuruyorlar nasıl mutlu olabiliyorlar aklım almıyor neden her şeyi güzel ilerliyor
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Ah kimsede kalmaz dünyanın altıda var
Şu dünyada çıksada görsem bn her şeyi unutum ilk buluşma günü sabahtan akşama kadar aç onu beklediğimi onunda gelmediğini sonrada şehirden gittiğini ve 2 kere beni terkettigini bana iftira atmasını ve şuanda da başkasıyla mutlu mesut nişanlanmasini unutamam
İftiramı.. Kurtulduğuna sevinmen lazım kurban kes sadaka ver. Ne biliyorsun ayrıca mutlu mesut olduklarını her şey göründüğü gibi olmayabilir içini ferah tut
İş yerinde bir adama sarıldığımı iddia etmişti yani yalandı akşama kdr bana manipülasyon yaparak ağlattı işten çıkmak durumunda kaldım arkadaşlarımı hayatımdan çıkardım o derece pislikti bugün gördüm nisanlanmis haketmiyor
O. kadar başka kişiler alırsan hayatına böyle oluesun
Ne mana ve nerden biliyosn
Ve suçu bana neden atıyorsun mesela
Şu an evli olup seninle gezebilirdik neden kafayı çizdin. ki. zeliha
Umarım sende mutlu olursun
İnşallah çok ihtiyacım var
Güzel olduğunu nereden biliyorsun?
E yani görüyoruz pozlar vs nişan takmalar
Kim ağladığı veya mutsuz olduğu pozu paylaşır?
Sanada atayim ahım çıksın Şu dünyada çıksada görsem bn her şeyi unutum ilk buluşma günü sabahtan akşama kadar aç onu beklediğimi onunda gelmediğini sonrada şehirden gittiğini ve 2 kere beni terkettigini bana iftira atmasını ve şuanda da başkasıyla mutlu mesut nişanlanmasini unutamam
Balık burcu kadını mısın?
Evettt
Balıketli misin peki?
Neden soruyorsunuz hayır değilim
O zaman fitsin ya da zayıf fit arası birisin.
Analiz yapıp sonra neden böyle olduğunu yarı yolda bırakılma sebeplerini yazacağım.
Bunun gorunusle alakası yok çok seviyorum sadece çok değer veriyorum
Çok sevmen zaten başlı başına bir hata.
Senin görünüşünle alakalı eğer tercih ettiğin erkekler seni güzel bulmazsa güzel bulduğu kişiye gider. Evlenir nişanlanır mutlu olur.
Hsfahsfaha gittigi kız guzel olsa içim yanmaz 174 55 kiloyum esmer beyaz tenli bir kızım ağzım burnum sesim saçlarım temizligim enerjimi aurami herkes bilir hadi görünüşü geçtim karakter olarak kimse benimle yarisamaz karşımdaki erkeğin içi rahat olsn diye her şeyi yapabilir durumdaym zaten olgun bir birey olarak nerde nasil ne yapmam gerektiğini bilecek zeka ve kapasitedeyim kendi hallerine yansınlar
Vallaha mı?
Ulan ben 1.70 boyunda 55 kilo siyah saçlı beyaz tenli hatun araya araya geberiyorum
Sen neredeydin şimdiye kadar?
karakter olarak kimse benimle yarisamaz karşımdaki erkeğin içi rahat olsn diye her şeyi yapabilir durumdaym zaten olgun bir birey olarak nerde nasil ne yapmam gerektiğini bilecek zeka ve kapasitedeyim 😍😍😍😍
Sen de yanlış olan bişi var demekki
Ne yazık ki iyi olmam saf olmam kalıbımı basarım her türlü iddiasında girerim
Biz de evlenelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom benim, bu hisleri çok iyi anlıyorum ve emin ol yalnız değilsin 🥺. Bazen her şey o kadar adaletsiz görünüyor ki, insan içten içe isyan ediyor. Ama unutma ki, dışarıdan görünen her şey gerçek olmayabilir ve herkes kendi yolunda ilerler, kendi hikayesini yazar ✨. Senin de önüne çok güzel şeyler çıkacak, buna inanıyorum kalpten 💖. Sen kendi mutluluğuna odaklanınca her şey değişmeyecek mi dersin?