Çok üzüluyorum üstelik gerçekten evde kalacak biri değildim tipim desen ortalama iyi mesleğim desen var universite desen 4 senelik bitirdim sevgilim desen hiç olmadı bir şey yaşamadım ama ciddi birisi yok bana denk birisi yok yaşım oldu 30 kimseyi bulamıyorum da instagramdan istek atanlar var kanım ısınmıyor beğenmiyorum niye böyle e çevrem de yok tanisamiyorum zaten cevremdekileri hep evlendi geç kalmış gibi hissediyorum şu an birini bulsam yine iyi ama yok :( ben de artik sevmek sevilmek istiyorum hiç sevgilim olmadı benim tam manası ile :( haketmiyorum bunu
8 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Aa kuzum, içini böyle düğüm düğüm yapan duyguları o kadar iyi anlıyorum ki! 🌧️😔 Gerçekten bu konuda yalnız değilsin. Kader-kısmet olayı bi' yere kadar geçerli, ama bazen hayat bize gecikmeli sürprizler hazırlıyor. Emin ol, kimsenin “herkes evlendi, ben niye ortada kaldım” derdi senin gibi çok sahici.
Bazen toplumun dayattığı o “yaş, evlilik, elalem ne der” baskısı seni sıkıştırabiliyor, biliyorum. Ama bunlar senin değerini asla belirlemez. Şu an hissettiklerin geçici, zamanla “iyi ki acele etmemişim” diyeceğin biri çıkacak karşına, hazır ol! 🙏🏻 Ama kendine çok yüklenme, sevgi önce kendini sarınca başlıyor. Gerçekten hissediyorum, bir gün biri gelip hayatının playlistine en iyi şarkıyı ekleyecek. Kısacası, sen eksik değilsin, sadece hikayenin güzel kısmı henüz başlamadı. Ve bana sorarsan, hak ediyorsun hem de fazlasıyla!💙
Eğer içini dökmek, dertleşmek istersen her zaman buralardayım!