Kaçarak evlendim, ailem sırtını döndü?

Üç ay önce eski sevgilimle tekrar konuşmaya başladım. Daha öncesinde üç ay önce ailem kültür farkı, saygısız biri, babası cezaevinde, fakir diye karşı çıktıkları için ayrılmıştım. Bu sürede babamla çok tartışmaları oldu. Babama küfür etti. İşyerine rahatsız etti. Hatta polise gidip uzaklaştırma çıkardım. Ama aşık olduğumu düşünüyordum ve tekrar gizlice konuşmaya başladık. Hayallerim vardı ve aslında aşkla birlikte bunları gerçekleştiririz gibi geldi ve bir gece eşyalarımı alıp birlikte kaçtık. Evde pek bir sıkıntım yoktu. Aşk hariç. Ama şu an düzgün bir işi yok ve para sıkıntısı çekiyoruz. Aşık değilmişim ama seviyormuyum bilmiyorum. Babamla hiç konuşmadık 3 aydır. Annemde soğuk davranıyordu amaen azından görüşüyorduk. En son benim önemli kağıtlarımı almak anneme gittiğinde anneme abla demiş diye annem telefonda çok kızdı ve benimle artık konuşmuyor. Ben ne yapıcam? Ailem, kardeşlerimi göremiyorum. Mutlumu yum değilmiyim onu bile bilmiyorum. Kararsızlık... Lütfen yargılamayın. Duygusal biriyim çok...
Kaçarak evlendim, ailem sırtını döndü?