Arkadaşlar saçma bir şekilde özlüyorum, ben de anlamadım ya acaba regl mi olacağım, mantıklı düşünemiyorum çünkü hayatımın içini sıçtı, defalarca aldattı, üzerine en son zaten tehdit etti, anca zor kurtuldum, yalandan intihar ediyormuş gibi şimdi de acaba ne yapıyor diye merak ediyorum
12 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hiç normal değil. Tamamen toksik bir ilişkiymiş. Beynin alışkın olduğu hissiyatı istiyor onu tanıdığın için o güvenli geliyor
Ben de öyle düşünüyorum tamamen alıştığım için garibime gidiyor şu an ama atlatacağım doğru düzgün temiz bir adamla beraber olmalıyım
Kaç ay oldu
Tamamen biteli üç ay oldu ama ara sıra geliyor tehdit Edip gidiyordu en son buradan iki hafta önce intihar ettim falan annemgille beraber rol yaptı inandı ve hayatımdan çıktı
Engelle
1 aya unutursun tetiklemezse
Onun yüzünden ınstagram kullanmıyorum
Numarayı da değiştcm
Değiştir uzak dur böyle tiplerden
Birde düşün evlencktm allah korudu beni
Onu dusune kadar baska erkekle arzunu gider
Ya artık yüzyüze tanıştığım insanlarla muhatap olacağım Instagram’dan kiminle muhatap olsam daha çok pişman oluyorum
Nasil pismanlik
Ya ben şimdi öğretmenim meslektaşlarımla konuşuyorum statü olarak yüksek olan kişilerle konuşuyorum hepsinin tek bir düşüncesi var cinsellik ve ilk tanışınca hemen samimi oluyolar sevmiyorum
Seni guzel ve cekici buluyorlarsa evet cinsellik istemeleri cok normal
Belli bi seviye olmali karsindaki insani seks objesi olarak gorurse kadin uzaklasir
İşte belli bir seviye adama merhaba diyoruz yavrum naber diyo iyyy
Neyy bildigin sapiklik 😄 selam dese kafi
All iştee bende diyorum biri fıstığım naber dedi yok fındık dedim bu ne kuruyemiş sayıyosun beni engelledi ahdhahhd
😄😄😄
Bende aynı senin gibi severdim kesinn
Sevgi değil ya bağlılık bence
Evet doğru diyorsun görmezden gelirsin, bende görmezdim aldatılsam
Ne zaman bitti
Sevgilim yok olsa diyorum
Allah akıl fikir versin bu kadar düşürme kendini.
Vallahi ya insanoğlu kendi yaptığını başkası yapmaz
Umarım regldendir yoksa psikolojin bitik demektir
Ayy inşallah yaa evet malım ben adam tehtit ediyo öldürmekle onu merak ediyorum malımshhdhs
Ben seni reel hayatta tanıyo olsaydım onu komalık ederdim. Böyle tipler ödlek olur bakma. Sen korktukça tepene çıkar. Asla korkma sen onu tehdit et seni hapse attırıcam de.
En son söyleyen erkek kuzenime söyledim onu bayağı tehdit etti çok korkmuştu ama biliyor musun ilk defa gördüm öyle onu
İyi yapmıssın. Korkma sakın ve psikolojini düzelt. Hele şimdi reglim diyosun şu an hiç düşünme bile. Güzel şeyler düşün
Yok knk sen malsin reglla ilgisi yok
Bencedee ağzıma tüküreym amaa geçicek bencee
Başkasını bul çivi çiviyi söker
Evlenmek için birilerini arıyrm bakalm bulsam piyasadan cıkıcm
Ailene söyle en mantıklısı görücü ya bizimkilere söyledim hala bulamadılar sülalede o kadar kadın var hepsi el birliği verdi istediğim gibisi yok dediler gerçi nasip işi biraz ama dene aile faktörünü