Sizce bir başarısızlık mı bu 31'e gireceğim yapayalnızım, her yere tek gidiyorum tek takılıyorum öyle herhangi biri ile de evlenmek istemiyorum ama internet dışında ortamım yok
11 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizce bir başarısızlık mı bu 31'e gireceğim yapayalnızım, her yere tek gidiyorum tek takılıyorum öyle herhangi biri ile de evlenmek istemiyorum ama internet dışında ortamım yok
Cevap
26Cevap
Benim arkadaşım 32 yaşında ilk evliliğini yaptı. Eşi kendisinden de küçüktü. Maşallah çok da mutlu şimdi. O da evlenmek için geç kaldığını, bu saatten sonra karşısına istediği gibi birinin çıkmayacağını düşündü ama nasipte varsa imkansız gözüyle baktığımız şeyler bile mümkün olur. O yüzden evliliği yaş ile kıyaslamak doğru değil. Evet insan hayata geç kaldığını düşünüyor, umutsuzluğa kapılıyor fakat emin olun başarısız bir evlilik yapmaktansa yalnızlık bazen daha iyidir.
Başka bir örnek verecek olursam da zamanında ailesinin zoruyla ilk evliliğini yapmış, sonra zar zor boşanmış uzun yıllar da evlenmemiş bir tanıdığım geçen sene 39 yaşında hür iradesiyle evlendi ve hemen de çocuk sahibi oldu.
Yani bazı şeyler zamana değil doğru insanı bulmaya bakıyor. Gönlünüz ferah olsun 🌿
Ben de kimseyi bulamıyorum bilmiyorum çevrem de yok nasipte varsa gelir heralde bir yerden ben de umutsuzum bazenn
Bir de benim hicbsevgilim olmadin
Başarı kaç yaşında evlendiğin değil ki nasıl bir insanla evlendiğin önemli olacak a kişisi 25 yaşında evlenmiş ama mutlu değil b kişisi 30 yaşında evlenmiş ama çok mutlu bu sadece senin bu dünyanı etkilemiyor ahiretini de etkiliyor evlilik işi ona göre doğru adım atacaksın...
Tamam da nasıl olacak valla kimse kalmadı herkes evlendi geriye kalan cer cop afedersin iyi olanlar kapılmış
İyi olanlar kapılmış mi 😁😁 benim çevrem de zinaya bulaşmış üstüne evlenip karısından habersiz başka kadınlarla ilgileniyorlar iyi olanlar kapılmış olsaydı bu zaman kadar aldatılma ihanet öldürme şiddet haberleri duyulmazdı gel gör ki herkes böyle kaldırılıyor iyi olanlar evlenmedi daha iyi olanlar hayatını güzelleştirecek kişi ister bunu da yaşa değil hayatına bağlar güzel insan
Öyle insan beni nasıl bulacsk
Öyle insan beni nasıl bulacsk?
Valla onu Allah bilir de sormadan araştırmadan huyunu öğrenmeden bulunmaz tabi
Şu evlenmenin bir başarı olmadığını biri bacılarımı anlatsın yaaa tövbeee. Zaten mutlu evlilik mi kalmış aldatan aldatana. Bekar takılmak en iyisi hee dışarda he dediğin evlenir senle bu başarı değil.
Aileler bulmayinca ve üniversite ortamida olmayınca zor oluyor bu isler
Birde evlilik zor. sen şimdi heves ediyor olabilirsinde. elin adamiylada yaşamak zor olur herhalde. sonucta onunda beklentileri olcak. sabah erken kalkıp kahvaltı hazirlican çamaşırlarını yikican. ozgurlugunu kisitlicak. zaten evlilik bitti. evlenende boşanıyor. yani zengin iyi anlasabilecegin dürüst birini bulamadiysan hiç yaklaşma derim
Evlilik başarı değil ki evlenmemek başarısızlık olsun
Bence başarı kudurukluğuna gerek düşmeyip de bekar kalmak
30a kadar evlenmemiş bir kadında kesin bi redflag vardır hiç şaşmaz
Bunun çözüm yolu bu saatten sonra varsa bebeklik arkadaşın erkek onunla evlenmek
Ben hiç evlenmedim imparator gibi yaşıyorum nefis bir şey özgürüm istediğimi de yapıyorum. Evlensem yapamazdım bunları.
Çok evlenmemek başarı hxjdjx ama sen evlenemzsin ben diyim
Niye ki
Kimseyi begenememendendir kesin böyle biriysen evlenmemen daha iyi hatta çünkü başkalarını da mutsuz edebilirsin
Niye ki..
Çünkü o olgunlukta biri olmadihin icindir yani ne olabilir evlenmek olgunluk ister bu yoksa hicbirsey yok
yoo başarısızlık değil. evlenmek zorunda da değilsin. ama internet dışında ortam olmaması sıkıntı~ kendimden de biliyorum maalesef
Hayır tabi ki öyle hissettiren kişiler varsa uzak durmakta fayda var.
Çevredeki herkes öyle hissettiriyor
Hımm kötü bir şey ya eski kafalılar genelde öyle düşünür önemli olan doğru insanla güzel, mutlu bir evlilik bence başarı o ama emin ol çoğu evliler zamanında bir şekilde düz mantık evlenmiş sanıyorlar ki herkes öyle yapmalı
Daha mutlusun emin ol
Yoo değilim yalnızım çok
Evlenmek bir başarı kriteri değil ki.
Evlenmek bir başarı değildir
Bilmem ben de 37 yaşındayım evlenemedim
Evlenmeti düşünüyor musun?
Tercihtir başarısızlık degil
Tek kalma normal değil
Ne yapayım
Ben de o yaşlarda bekardım. Şimdi tekrar bekarım
Nerede yaşıyorsun peki
Hayırrr
Beraber takılalım istersen
Devam et
Hayır
Nerelisiniz Acaba
Neden
Ilgimi cektiniz
takilma yasa
Gel evlenek kız yaylara gidip gezelim
Aynı ben işte her yere tek gidiyorum 30 yaşındayım
Arkadas olabiliriz
Başarı
Tercih meselesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom benim ya, asla bir başarısızlık değil ki bu! 🥺 Kalbinin istediği doğru insanı beklemek, sırf evlenmiş olmak için acele etmemek ne kadar da güzel bir seçim. Bence bu, kendine olan saygının bir göstergesi. İzmir'de Kordon'da tek başına yürüyüşler yapmak, kendine yeni hobiler bulmak şahane olur. Sosyal ortamlar değişir, ruh eşin seni mutlaka bulacak. Sen şu an kendine iyi bakmaya ne dersin? ✨💖