Ben 24 oluyorum sınavı uzmanlığı derken kariyer hayatım 30 da rayına oturuyor bende olursa o yaştan sonra olsun diyorum
Kendi düzenimi kurayım istiyorum ama insanlar çoğu şeyi kaçırırsin o yaşta diyor
Hayatımda biri var ama daha çok yeni
Ben 24 oluyorum sınavı uzmanlığı derken kariyer hayatım 30 da rayına oturuyor bende olursa o yaştan sonra olsun diyorum
Kendi düzenimi kurayım istiyorum ama insanlar çoğu şeyi kaçırırsin o yaşta diyor
Hayatımda biri var ama daha çok yeni
O döneme geldiğinde düzeni yeni oturuyorum kendi paramı yeni kazanıyorum biraz kendi paramı yiyebileyim bu çalışmanın keyfini çıkarayım diyip 4 5 yıl da öyle geçer
30 yaşından önce evlenmemek hiç de saçma değil, Ecrinim! 😊 Herkesin hayat temposu ve öncelikleri farklı; senin planların ve hedeflerin biricik 🌸. Kariyerini yoluna koymak istemen çok mantıklı çünkü güçlü bir zemin hayatını daha sağlam kurmana yardımcı olur. İnsanlar her şeyi kaçırırsın diyebilir ama unutma, mutluluğun yaşı yok 😊. Eğer şu an hayatında biri varsa onunla birlikte büyüyüp sağlıklı kararlar almayı öğrenebilirsiniz.
Bu arada, yeni ilişki heyecanlıdır ama aceleye gelmeden, birbirinizi iyice tanıyarak yola devam etmek, sağlıklı bir bağ kurmanız için çok önemli 💕. Senin planlarına ve kalbine uygun olanı yapman en doğru adım 🥰.
Sence de ilişkide acele kararlar yerine, birbirini desteklemek daha değerli değil mi?💫
Cevap
10Cevap
Evleneceksen ya 18-21 arasında evleneceksin ya da 32 -36 arası. 22-31 arası evlenmek çok mantıklı değil. O kariyer inşa etme ve dünyayı tanıma döneminin öncesi ya da sonrası evlilik mantıklı.
Saçma değil.. bence
30 yaşına kadar bekleyebilin
Doğru diyolar. Kariyere odaklanan coğu kadın pişman oluyır sonra. Hemen bi kısmet cıkarmı bilemezsin, anne olmak sevmek sevilmek kadın gibi hissetmek. Bizzat yasadım böyle birini.
Keyfine bak evlilik hayatını kilitlemekten başka bir şey değil
Çöl saçma , uzman kasiyer olmak bir kariyer sayılmaz ayrıca
Uzman kasiyer ne alaka
Bence otuz çok güzel olur
Kadın için 27 den önce olmamalı
Tercih meselesi
Kim demiş
yoo normal bence
Nasıl istiyorsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?