30 yaşlarında kadın olgunluğuna ermiş oluyor ne istediğini biliyor. 20 yaşların son damlasına kadar gençliğinizi yaşayın 30 gelince evlenin çoluk çocuk sahibi olun en mantıklısı. Sonrası hem geç, hem istemezlik oluyor. 33 yaşından sonra zaten tam olarak dönüşmüş değişmiş olunuyor. Evli tecrübe sahibi abla çok haklı.
Bence 30 yaşından önce evlenmek kadınlar için bir hata değil. 24 ve ya 25 yaşında kafa yapı olarak olgunlaşmaya başlıyorsun ama herkes evlilik için sorumluluk alabilir mi o yaşta, tartışılır. 26 yaşında birisi olarak daha alamayacağımı düşünüyorum. Kadın düşünceleri tam oturmadan erken yaşta evlenip, belki de evlendiği kişiyi hata olarak görüp ve çocuk yapıp bunun bıkkınlığını yaşadığı için hata görüyor olabilir. "En güzel yaşlarım." bu şekilde geçiyor gibi.
Bence otuzundan önce evlenmelisin. Çevremdekilerde hep öyle diyor. Tabi eğer çocuk istiyosan. Yaş aldıkça çocuk büyütmek daha zor oluyor. Daha yıpratıcı oluyor. Başkalarının tecrübelerinden ders çıkarmak oldukça yararlı oluyor. Tabi sonunda seçim yine senin. Seni senden en iyi kimse bilemez kendin için en doğru kararıda sadece sen verebilirsin başkalarının
Bence kişiye göre değişir. kimisi için hatadır kimisi için de büyük şans. ama önemli olan bence doğru kişi ile evlenmek doğru kişi ile evlilik olursa zaten kaç yaşında evlendiğinin önemi kalmaz ama yanlış kişi ile evlilik olursa genç de geç yaşta hata olur. bir de boşanmakla uğraşırsın yetmez mutsuz olursun
Ne alakasi var insanin nasibi kismeti kaç yasinda yazilmissa ona göre evlene bilir insan Ohooo her soylenilene bakarsan evde kalirsin kiz😄😊şaka saka Bunlar hesab isi degil nasip isidir kuzum alnina ne yazilmissa insan onu yaşar ve kaderi onu karsina cikartir 🤗
Bence 26 ve sonrası çok iyi 25ime geleyim sonra düşünürüm asıl hayatı yaşamamız gereken yaşlarda evlenip anne olmak saçma olur gerek yok yani 26 ve sonrası en ideal yaş zaten ekonomide evlenebilir miyim bilmiyorum koyuncuklar sağolsun geç evlenelim diye yaptılar😉
o onun deneyimi. herkes kendi durumuna bakıp akil veriyor, bu çok yanlış.
doğru kisiyi bulan 18 yaşında bile olsa evlenebilir ve mutlu bi evlilik sürebilir. bence evliliğin sürmesi tamamen saglam güçlü oturaklı bi karakter ve kisilerin ne istediğini bilmesine bağlı. dengini de bulursan tamamdır ama iste bu kadar şanslı olmak da herkese nasip olmuyor. 30 evlilik icin geç.
Kadın için 28 yaş öncesi çocuk olması aynı zamanda meme kanseri riskini yüzde 25 azaltıyor diye biliyorum, 28'den sonra ise çocuk yapmak yüzde 40 civarı riski artırıyor. Kadın ve çocuk açısından sağlık konusunda genelgeçer bir bilgi yazdım o yüzden.
Erken yaşta evlenip sonrasında pişman olan maalesef ki çok insan gördüm. Evliliğin o sorumluluğu sanırım belli süreden sonra ağır geliyor. Birde tam evliliğe adapte olmadan gebelik durumları olduğunda bu da üzerine tuzu biberi oluyor
Hanımefendiler 30larına kadar badboylarla vur patlasın çal oynasın yaşayıp gününü gün ediyor 30'undan sonra da yamanacak bir enayi buluyor. Ve bu ülkede kadınların ezildiğini iddia edenler var.