Geç mi kalmış oluruz?
Geç kalmış oluruz
Hayır geç değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Geç mi kalmış oluruz?
Yani bence geç değil ama mesela çocuk sahibi olmayı düşünenler için tabii ki biraz geç gibi görülebilir mesela ben de 32 yaşındayım evli değilim açıkçası bu devirde evliliği bu kadar insanların kafasına takmasını anlam veremiyorum ona bakarsanız Beyaz da Öztürk Hakan Altun bu adamlar 40-45 yaşında hala bekar kalıyor Ali Şen 45 yaşında evlendi yani insan hayatına düzgün anlaşabileceği bir hayatı paylaşabileceği eşi olmadıktan sonra erken yaşta evlenmenin bence hiçbir mantığı yok ha olursa erken yaşta da evlenebilir insan ama 30 yaşında evlenmek geç değildir Bu kişinin kişisel tercihlerine bağlı bir şey
Günümüz dünyasında 30 yaş evlilik için geç değildir. Hayatınızı bekar olarak yaşayın. şu hayata doydum diyene kadar ne yapabiliyorsanız yapın ve sonra evlilik düşünün. Yoksa erken yaşta evlenip yaşayamadığınız gençliğiniz yüzünden evlendiğiniz kişiyi suçlayacaksınız bir süre sonra. Evlilik önemli ama bir o kadar da değil
Evlenmek için hiçbir yaş geç değildir. Bu durum tamamen doğru kişinin ne zaman karşına çıktığına bağlı. Geç kalma durumunun yaşanabileceği tek konu çocuk yapılacaksa olur. Onun için de 40'lar falan limit sayılır bence.
Cevap
14Cevap
Dünkü çocuğum. Nasıl geldim 30 yaşına ben de bilmiyorum. Lise arkadaşlarımın soyadları falan değişiyor bakıyorum sosyal medyadan. Hakkaten çocuk yapma vakti geldi mi diye düşünmüyor değilim.
Aynı şeyi ben de düşünüyorum. Sanki hala küçük bi kız çocuğuyum halbuki 27 yaşına geldim. Ve artık arkadaşlarımın evlendigini duymaktan öte çocuklarını ve 2. Çocuklarını duyuyorum ☺️
Insanların yaşam şartlarına göre değişen bir durum. Bana göre 30a evli olarak girmek.
Erkek için 30 yaş evlenmek için erken bile kabul edilebilir.
Geç değil. Kendini ne zaman hazır hissederse o zaman evlenir insan.
KS de köpek balığı var imdat möderatörlee nerede😱🤪
Gayet ideal bir yaş hem geç olda kaç yazar evlenmek istersem 50 yaşımda da evlenirdim ben.
Genciz daha neyseki , hiç de geç değil
35 olmadan evlenmek iyidir. Ama bence 20'li yaşların yerini tutamaz.
Biktim su evlilik yasi seyinden ya artik bi hostes olup oyle yasamak istiyorum su dar geleneksel standartlardan cok biktim bunaldim
İnsan ne zaman hazır hissederse ozaman evlenir evlenmek için evlenmiş olmak hayatınızda Verebileceğiniz en kötü karardır
Daha da gecikme
20lerde evlenenlerin cogu boşanıyor o yüzden bence geç degil daha iyi insan dhaa iyi secebiliyor
Bence 30 iyi bir yaş gençliğini doya doya yaşayıp artık her şeye doyup aile kurmanın vakti gibi 30
tam evlenmelik yaş
Bu ekonomik şartlarda hayır
Geç değil bence
Hayır geç değil..
Hayır fazla geç değil bence
Artık ideal olan bu.
Yok 20 sene daha bekle
30 35 iyidir iyi
bence erken bile..
Biraz gec
Tabiiki geç değil ama erkende değil :D 😂
Değil