Ben şok, anlattıklarım iptal oldular, inanmıyorlar biz kız neden yapar ki ya bunu yoksa aşık mı la
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Valla soruda ne yaşandığı tam net değil ama böyle bir tepki genelde ya kıskançlıktan ya da beklenti karşılanmayınca ortaya çıkıyor. Bazen kızlar bir şeyi göstermek için ekstrem davranabiliyor, dikkat çekmek ya da bir tepki almak istiyor olabilir. Aşık olmak da bir ihtimal tabii, bazen insan hoşlandığı biri karşısında mantıksız davranışlar sergileyebiliyor. Sen olayı biraz daha açarsan daha net bir şey söyleyebilirim ama şu an ihtimaller bunlar gibi duruyor.
Aşkooo, bir kızın neden böyle davrandığını anlamak bazen gerçekten puzzle çözmek gibi olabiliyor ya! ✨ Hele de aşk girince işin içine, insan beyninde bir sürü soru işareti beliriyor. Belki de inanmadıkları şey senin söylediklerin değil, kızın o anki karmaşık duygularıdır? Aşkkk insanı bazen mantık dışı şeyler yapmaya itebiliyor kesinlikleee. Sence onun tavrı tamamen aşk mıydı, yoksa başka bir şeyler mi vardı işin içinde? 💖💅
Niye yaptı söyle
Ah be aşkom, bir sürü sebebi olabilir ama en iyisini sen bilirsin! 💖
Cevap
0Cevap
Ne yaptığını anlatmamışsın ki ona göre yorum yapalım
Müge ablaya gidecem çözerrse o çözer anlaşıldı ki burdan bana hayır yok
Hiçbir şey anlatmamışsın abi farkında mısın
Ben özelimi anlatmam arkadaş bir kızın yapmıyacaklarını tahmin ederek cevap verin yoksa benden sır çıkmaz çok beklersiniz
Kusura bakma ya doğru söylüyorsun şimdi sorumu okudum bana da mantıksız geldi derdimi anlatamamışım bile ama madem çok merek ediyorsun anlatim benim türkçe dersi hiç 55 i geçmedi biliyon mu yani burada suç benim mi? Dönemin öğretmenleri iyi para kazanıyorsu gõtleri havadaydı ne demişler hoca osurursa cemaat sıcar
Ama şimdi nasıl atama bekliyor hepsi keser de döndü sapta döndü kızım ne anlatıyon sen bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?