4 yillik aşık oldugum bir ilişkim oldu hatta onu gordugumde bayiliyodum. Çok sevdim çok hayaller planlar yaptik. Ama maalesef 10 ay once ayrildi ve başkasiyla sevgili oldu. Ben delirdim ilk başta tabi hakaretler beddualar vs ettim. Sonra bir daha iletişim olmadi aramizda 10 aydır. Ben deliler gibi acı cektim çekiyorum da rüyalarimda gördüm. ve dün ondan bir mesaj geldi. 10 ay sonra bir mesaj. Serkan hakkını helal eder misin? Tabiki mesaja bakmadim bile bakmamda. 1 saat sonra da instagramdan sms geldi. Sanırım instama şifremi unuttum yapmış neden yapmış bunu? D
ünden beri başka bir adım olmadı.
Neden 10 ay sonra mesaj atti?
Neden helallık istiyor?
10 aydir hic mi aklina gelmedim neden simdi?
Mesaja cevap vermiycem sonuc ne olur ne yapar umursamaz mi be yapmali boyle durumda? Helallik alip yoluna devam etmek icin mi yazdi yoksa pisman mi oldu? Neden Instagram şifremi unuttum yaptı?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence uzak durman iyi
Aklı sıra kendini temize çıkarıcak senin hakkına girdigini biliyor boş ver n3 hakkını helal et ne canını yakmasına yine izin ver
Sence cevap vermeyince kapıma gelir mi
Bilemem
teşekkürler
Helal ediyorum de bitir bence
yok 10 aydır canımdan can gitti sakalkıran oldum ve bence o helallik alıp yoluna devam etmez gibime geliyor
Ya bilmiyorum belki seni istiyorum der belki de demez bilemeyiz
peki sence başka adım atar mı dün hiç adım atmadı
Bana atmaz gibi geliyor
peki o zaman neden instama şifremi unuttum yaptı sence
Merak ediyordur biri var mı hayatında diye
Dimi bende oyle düşündum instama girip biri var mi diye bakcakti. Ama giremeyecegini bildigi halde neden sifremi unuttum yapsin ki
Girmek için bütün tuşlara basmış işte
anladım peki 1 sorum daha var. Bundan önce de ayrılık denmeyecek kadar kısa ayrılıklarımız olmuştu ve o zaman ona aldığım yüzükleri geri vermişti her şey bitti artık diye ama sonra tabi barışınca geri vermiştim. Peki sence neden bu sefer geri vermedi yüzükleri
maalesef bir fikrim yok ama şöyle olabilir belki bir insanla severek ayrılırsan ve unutmak istersen ona ait ne varsa kaldırıp iade etmek istersin ama bitmiş olan bir sevgide ilişki biterse alınan hediye canını yakmaz takmaya veya geri vermeye değmez ya çöpe atmak istersin ya da kullanmak bilemiyorum
ters orantılı diyosun yani ama bence öyle değil çünkü ayrıldıkran sonra neredeyse her gün 3 4 tane göndermeli story atıyodu
Bir insanın birini unutmak istemesi unutmaya çalışması onu sevmediğini değil aksine çok sevdiğini ve canının yandığını gösteriyor göndermeli durum da bunu doğruluyor
evet hatta sevgilisi olduğunu öğrendiğim gün bile storyde sevdiğinşz adamla evlenmeyin aç kalırsınız yazan story atmışltı
Ne yapmayı düşünüyorsunuz
mesajına cevap vermiycem kudurur umarım
Mdkxmekss taman
kudurup kapıma gelsin istiyorum
Ahahaha hadi bakalım neler olacak merak ediyorum
sence gelir mi ki kapıma ya
Evine mi diyorsun
benim evime daha doğrusu kapımın önüne daha önce gelmişliği var sence gelir mi tekrar
Bilmiyorum ki belki tekrar sizi istiyor Helallik bahanesiyle konuşmaya çalışıyor yüz vermezseniz geri de çekilebilir bu konuda net bir düşüncem yok hepsi olabilir
daha önceki ayrılıklarında da böyle yazmaya çalışınca falan yazmadıkça üsteliyodu konuşayım diye falan
Şimdi araya zaman girdi belki hayatında biri vardır istemezsin diye ustelemez o zamanlar öyle yapması normal gibi sonuçta sevgiliydiniz yani ama şimdi iki yabancısiniz bir nevi
evet ya ama fake falan açsın istek atsın safdsfdsf
Ahahahaa hatta başka biri gibi konuşmaya çalışsın falan ekdkked
aynen ya ama belki anlamayayım diye şimdi yapmıyodur
Ndkxjskds olabilir
of of ihtimaller ihtimaller ya
Bu kadar düşünme bence işin içinden asla çıkamazsın
maalesef yapım bu biliyo musun her ihtimali her olayı detaylı detaylı düşünürüm hep
bir şey sorabilir miyim
evet dinliyorum
Çok ciddi söylediniz ya neyse yine de sorup bu sorunun yorumundan çekileceğim sevdiğiniz bir şeyi veya yaşadığınız bir olayı anlatırken en ince detayına kadar anlatır mısınız
evet anlatırım yok estağfurullah sorunuzu merak ettim diye öyle dedim istediğiniz kadar konuşabilirsiniz. Sadece sevdiğim konu olmasına gerek yok mesela heveslendiğim ya da araştırdığım bir konu hakkında bile detaylı detaylı konuşurum. Hatta bir kere bi arkadaşıma çiçekler hakkında 1 saat 47 dakikalık sesli mesaj göndermiştim. 3 günde dinledi sfdsgfds
Aman tanrım ben kendime detaycı derdim siz benim 10 katımdan 100 fazlası kadar detaycı biriymişsiniz nsxkmwkdks
asdsafdsf beterin beteri vardır ne burcusunuz
İkizler burcuyum ben
hm anladım tutmadı asdfd
Siz neyi tahmin etmiştiniz
Belki benim gibi koçtur diye sksks
Koç hangi ay oluyordu Nisan mıydı
martın sonu nisanın ortası
Anladım bir arkadaşım Nisan 'da doğdu ordan tahmin ettim
hm anladım
Tamamdır 👍
Tamam 👍 teşekkürler
Rica ederim ne demek