Bu kızz nedenn böylee yaptı?

Okulda bir kız vardı bir şey sordu ve o şekilde tanıştık ben kızdan direk hoşlandım kız çok güzeldi okulda sürekli yanın gittmeye onla konuşmaya çalıştım ama pek yüz vermiyordu kendi halinde bir kızdı önceden nasılsın filan diyordum konuşuyorduk sonralarada soğuk yapmaya başladı bende yanına gittmedim uzaktan bakıyordum büyük ihtimal arkadaşları söylemiştir bu çocuk sana bakıyor diye, neyse okul yarı yıl tatili oldu ona mesaj yadım beni direk engelledi sonra engelli geri kaldırdı ve sürekli profil resimlerini değiştirip güzel resimlerini koymaya başladı neyse uzun bir süre yazmadım yine yazdım beni yine engelledi, 1 hafta sonra engelli geri kaldırdı ve sürekli yine, profil resimini değiştirmeye başladı ve ona yazdıkdan sonra okula çok bakımlı gelmeye başladı bazen okulda bana bakıyordu ben bakıncada kafasını çeviriyordu , kızarkadaşı yanımdan geçince gülüyordu bazen hiç umursamıyordu, bende arkadaşlarından çekiniyor ondan yazmıyor diye düşündüm okul bitti çok kibar ve çok güzle bir mesaj yazdım direk engelledi şok oldum ve çok üzlüdüm çünkü birdaha kızı göremiyecektim ve iki kez engelli kaldırmasını belki olur diye düşünmüştüm ben sırf onu görmek için dersim olmamasına rağmen okula gittim, o sıcak havada sırf onu görmek için bekledim çirkin bir kişi değilim çevrem beğenir beni o bir cevap bile çok gördü keşke hiç yazmasaydım emek harcamasaydım, diyorum kendi kendime engellemesi zoruma gitti zaten daha önce engelli kaldırmasaydı yazmazdım ona yazdıkdan sonra ki tavırları okula çok bakımlı gelmesi engelli 2 kez kaldırması okuldaki tavırı kafamı karıştırdı okulda ki tavırları ona yazdıkdan sonra bakımlı gelmesi kafamı karıştırdı neden bir cevap yazmadı istemiyorsa bile bunu söyliye bilirdi kızı çok seviyorum unutamıyorum bu duruma çok üzülüyorum okul bitti şehirlerimiz çok uzak onu birdaha görmem mümkün değil neden bir cevap yazmadı 4 kez yazdım yane neden cevap vermiyor engelliyor engelli kaldırıryor benim amaçım ondan bir cevap almakdı kızın endişelerim mi var acaba
Bu kızz nedenn böylee yaptı?