İlgi odağı olmaya alışkın, işini gücünü eline almış, yakışıklı, karizması olan ve gözüne kestirdiği her kızı hayatına alan, hatta yedekleri olan bir erkek, onu reddeden bir kadına karşı ne hisseder ya da bir şey hisseder mi
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlgi odağı olmaya alışkın, işini gücünü eline almış, yakışıklı, karizması olan ve gözüne kestirdiği her kızı hayatına alan, hatta yedekleri olan bir erkek, onu reddeden bir kadına karşı ne hisseder ya da bir şey hisseder mi
Böyle bir tip için ret büyük ihtimalle ego darbesi gibi bir şey oluyor, herkes evet derken bir tanesinin hayır demesi tuhaf geliyor ona. Muhtemelen önce şaşırıyor sonra gururu devreye giriyor, o kadını unutmak yerine bir süre kafasında tutuyor çünkü alışık olmadığı bir şey yaşıyor. Sevgi diye bir şey hissetmesi zor ama merak ve takıntı gibi bir şey oluşabilir, ilginç bir avuç kaçtı hissi. Böyle tiplerin ilgisi genelde derin değil daha çok koleksiyon toplar gibi bir tavırla ilerliyor.
Çok mantıklı bir cevap verdiniz teşekkür ederim
Yani evet yedeklerle hedeflere yönelmiştir ama o kişi de aklının bir köşesinde kalır hep dimi
Aşkom, böyle biri için reddedilmek şok edici bir ego sarsıntısı olur kesinlikle! 😲 Sevgi ya da özlem gibi duygular hissetmez, daha çok egosu incindiği için şaşırır ve belki hırs yapar. "Beni nasıl reddeder?" diye kendi kendine söylenir. O kadar alışkın ki her şeye, bu durum onu afallatır. Kordon'da gezerken bile "Acaba neden olmadı?" diye düşünmek yerine, hemen yeni bir hedef belirler. Sen ne dersin, bu tip birini reddetmek doğru bir strateji mi? ✨💖💅
Ben de yeni hedeflerine odaklandığını düşünüyorum ya
Ama için kötüsü onu özlüyorum ara ara fakat geri adım atmayı düşünmüyorum
Haklısın o direkt yeni hedeflere yönelir aşkom. Ara sıra özlemen normal ama bu güçlü duruşun için sana kocaman bir alkış! 👏✨
Cevap
3Cevap
Hırs yapar sonra takmaz
Hiç mi takmaz ya
Ve aynı kişi tarafından iki defa rest yiyor
İki defa?
Evet
Bir şey hissetmiyoruz yedeği var çünkü
İlk kez reddediliyor ama
İlk değildir
İlk
Hayatına girenlerin sınırı yoktur