Eski sevgilim hemen 1 senelik bir ilişkiden çıkar çıkmaz sevgili yaptı vakit kaybetmeden şu an da da sarmaş dolaş pozlar atıyor sosyal medya ya nası sevmeyi bıraktı hemen başka birini sevdide öyle pozlar atabiliyo bu çocuğun narsist olduğundan şüpheleniyorum bu konuda bir bilgisi olan var mı
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Narsizmle çok alaka kuramadım, ha olabilir de bilemem. 1 senelik ilişki uzun bi ilişki değil bu devirde maalesef, belki ilişkideyken bulmuştur
Uzun bir ilişki olmayabilir her gün bulusup gezip tozduysan anıların 10 seneye bedelse ve bir senedir farklı biri gibi davranıyosan beni şaşırtır hemen sevgili yapması birini bulması bana o tanıdığı insandan farklı bir rol oynadı sanki giderken
Narsistlik böyle bir şey değil.
Peki bunun yaptığı ne
Yasını tutmasını bekleme.
Neden
Öyle bir şey olamaz 1 yıl çıkmışsınız zaten.
Yas tutması için aşırı bağlanması lazım.
Bağlanmış gibi görünüyordu ama ayrılırken sanki bambaşka biriydi anlamadım tanıyamıyorum artık
Tamam oğlanda hiç sorun yok ayrılmış yenisini bulmuş bu kadar.
İnsna mi önce onu öğren
Nasıl anlamadım
Yani gormuyor musun sanki bilerek ayrıldı sevgili yapmak için takma sil onu düşünme
Acaba onunla muştu olabilecekmi onu merak ediyorum daha 2 haftadır sevgililer resmen dudak dudağa poz atmıs
Sakın bir daha onla konuşacam deme bana utanmaz arlanmaz mal
Bir daha onla muhattap olmam zaten de merak ettiğim hemen onu sevebilirmi sence ya o pozları görünce çok üzüldüm ben ayrılığı atlatamazken o hemen başka kollarda
Demeki bu anı beklemiş planlı her şey baksana mutlu olmazsa sana gelse bile affetme hatta düşünme bile onu haytsiyetssiz
Ben ALLAHIN adaletine inanıyorum vallaha beni öyle ağlattı öyle yıktı ki umarım benim gözyaşlarımın 3 katını kendi döker bende planlı olduğunu düşünüyorum ben sadece kurbanmışım bunu anladım ama olsun sorun yok umarım yaşattığını yaşar beni mumla arar da bulamaz
İnşallah Vardır herşeyde bir hayır belki seni kullanıp atacaktı iyi oldu gittiği
Ben o kızada aynısını yapacağını biliyorum çünkü biz ilk tanıstığımızda beni göklere çıkarıyordu resmen ağlamalar zırlamalar yalvarmalar havada uçusuyordu ilk sevgiliside bendim ama ayrılırken sanki bambaşka birine dönüştü tanıyamadım demekki gerçek yüzü oymus o kızada aynısını yapacak haberi yok
İnşallah öyle olur ve senin değerini anlar anlasa bile iş işten geçmiş takma onu
Aynen öyle ben sadakatim sevgimle kaldım işte mal gibi ortada herkes mutlu ben yanlız
Olsun en azından gerçek yüzünü gördün
Kıskandın mı
Yani kıskanmak değilde miğdem bulandı gibi
Yok yok kıskandın
Kıskanmak değil insan bir anda unutulunca üzülüyor şaşırıyor tuhaf karsıladım üstelik ayrılığımızda büyük bir sebep yokken ayrıldık 1.5 ay sonra başka kız
Olamaz mı?
Neden çocuğun saadetine engel oluyorsun.
Ayıp değil mi. Seviyor belli ki.
O ayrılık sürecinde beni neden hergün arayıp soruyordu o zaman kıskanıyordu hatta barısmak istediğiini söyleyip bu kıza gitti 3 gün sonra ayrıldıktan sonra tabiki sevgili yapabilir beni ilgilendirmez ama bir şey yapıyosan yaptığın şeyin amacı belli olacak dengesizlik güzel bir şey değil
Belki de kötü ayrılmayın istiyordu. Son bir konuşma yapacaktı.
Demek ki sen o kızın verdiği sevgiyi ona veremedin.
Neden bu kadar hata yaptın. Ona neden değer vermedin. Ne kadar üzücü
Sen ne saçmalıyosun be yorum yapmak için yorum yapma benim ona verdiğim sevgiyi sadakati kimse vermedi ona kendi arkadasları dahi üstelik ayrıldıktan sonra bile kendi dedi bana beni gerçekten sevdin hissettirdin sadakat gösterdin diye sence sorun bendemiydi? Yoksa o kız zaten cepindeydi ona gitmek için bunlar bahanemi?
Tabii ki bahane. O kız senin veremediğin şeyleri ona vermiş hissettiremediğin şeyleri ona hissetirmiş. Kıskanmak yakışır mı hiç
Sana şunu da söyleyeyim yuva yıkanın yuvası olmazmış
Benmi yuva yıkan tarafım
Evet bu olay çok zoruna gitmiş. Belli ki ayrılmaları için hamle yapacaksın. Bu çok açık
2 haftadır sevgili bunlar banane ben ayırmam ki kendimi onlara düşürmem keyfini çıkarsınlar ben ALLAHA havale eder kenara çekilirim o kadar
Neden?
Bu yaptıklarıno yanlarına bırakmazsın diye düşündüm.
Seni resmen mendil gibi kenara fırlattı ve seninle bile yaşamadığı samimi anları yaşıyor.
Herkes kendi kişiliğini yansıtır aslında dediğim gibi ben kıskanmadım miğdem bulandı evet kullandı sanırım beni hatta rol yapmıs kendi kişiliğinden başka bir kişilik gösterdiği için zaten ben sevmiştim onu ama olsun sorun yok sen derin ya yuva yıkanın yuvası olmaz tarzı bişe ben yuva yıkmadım ama ben çok güzel aldatıldım benim ahımda kimsede kalmaz ya bu dünya ya öbür dünya hersey sabırdan geçer bu benim için hayırlı değildi umarım hayırlı biri olur hayatımın diğer kalanında
Ben sana bir şey aöyleyeyim mi
Dinliyorum tabi
Sen istediğin kadar onun kötülüğünü iste. Pna hiçbir şey olmayacak ve o mutlu mesut hayatına devam edecek.
Sende artık unut ya. Bu kadar midesiz misin. Bir ay sonra başkasıyla çıkmış. Demek ki sevmiyor. Karakterinden daha fazla ödün verme bence
Benim aklımda değilki zaten kalbimde inan hiç değil bunları sorma sebebim birazda merak 😄ben zaten yoluma baktım nede olsa o yokkende ben vardım ve yine varım o sadece hayatımdan öyle bi geldi geçti herkesin herseyin hakkında hayırlısı
Tamam bundan sonra ki psikolojil destek seanslarım özelden devam eder. Tarife mi söyleyeyim de hahsjaxjsjs iatersen yaz istemezsen sen bilirsin
Teşekkürler