Bir gün yanlış anlaşılma oldu ben açıklama yaptım uzun uzun ve özür diledim haksız olduğum bir konuda değildi asla
Ne özür diledi ne açıklama yaptı yazdıklarımı ciddiye almadı.
Engelledi sonra. aradım konuşmak için. Engel olamadım kendime tabii ağladım. Umrunda dahi olmadı bu gibi bir çok olay yaşadık.
Empati kurmaya çalıştıkça daha acımasız oldu hep özür dilemedi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence yanlış yapmışsın ona kimse durduk yere öyle yapmaz
Terazi burcu olabilir mi kendileri
Tam da kendisi evet evet tamam zjkdlxşf
🤦🏻♂️
Meow
🤦🏻♂️🥺,
🥺
Millette sana diyor herkes söylüyor sana göre biri değillllll vallahi biliyorum tanıyorum herkesi sen olduğunu bile bilmiyordum direk terazi dedim çaktım yani direk biliyorum abi ben insanları nokta atışı yaparım astrolog olmak böyle bişey 🐱
Aha aynen astrolog tamam angaralı
😡
Narsist değil de bildiğin ruhsuz.
Her ilişkide olan sorunları yaşadık.
Ona rağmen bana neler yaptı?
Artık narsist olduğunu düşünüyorum.
Anlatsam hak verirsin diye düşünüyorum
Kişilik bozukluğu var belli.
Bak ben kendimi çok küçük düşürdüm.
Bana neler yaptı. Küçük sebepler her ilişkide olan durumlardan dolayı gitmek istedi bir kaç defa ısrar ettim ısrar ettikçe. Bitmesin diye uğraştıkça. Kırdı.
İstemiyorum seni, saygılı birisiyle konuş, bitti yazma bana, senden başka insan mı yok, git başkasını bul başkasıyla konuş seninle ben olmayacağım vs vs birde diyor ki kalbim altın gibi bana neler yaptı
Sende kabahat, değer vererek dötünü kaldırıp kendini bir şey zannetmesine sebep olmuşsun.
Konuşurken ben engel olamadım o kadR bağlandım ki gitmesin diye ısrar ediyordum ayağını öperek çek at barışalım dedi misal, aşırı saygısızdı yani bende terbiyesizsin dedim alay etti.
Seni seviyorum diyen insan yaptı bunu 5 gün önce sorguladım evlenip boşananlarda seviyordu dedi :D
Küfür ediyordu dedim bak etme. Git saygılı birisiyle konuş ne işin var felan bir sürü kötü şey yaşattı düzgün iletişim kurmaya çalışırken
Cidden sorunlu bu. Ayağını falan öpmedin umarım🤦 zorla güzellik olmaz ki bea be diye çabaladım bu kadar kafasına koymuş yani seni küçültmeyi ve ayrılmayı.
Sonrasında her yerden engelledi 1 aydır konuşmuyoruz ortada büyük bir sorun yoktu ama artık patladım bende çok iğrençti geri dönse de intikam alsam şöyle temizinden akspdpd
Sanmıyorum döneceği.
Kendisi bilir yaşattığını yaşamadan ölmez
Bakalım ne olacak🤦
Allah belasını versin zşwjxşcklxdşf
O koşsun pesinden
Bak ben kendimi çok küçük düşürdüm.
Bana neler yaptı. Küçük sebepler her ilişkide olan durumlardan dolayı gitmek istedi bir kaç defa ısrar ettim ısrar ettikçe. Bitmesin diye uğraştıkça. Kırdı.
İstemiyorum seni, saygılı birisiyle konuş, bitti yazma bana, senden başka insan mı yok, git başkasını bul başkasıyla konuş seninle ben olmayacağım vs vs birde diyor ki kalbim altın gibi :) bana neler yaptı
Ya bende neyi anlamıyorum biliyor musun kızlar nasıl oluyor da erkeklere ezdiriryor kendini anlamıyorum
Üste birisine attığım yorumları okur musun
Okudum
Bisey anlamadim
narsist kızım