Hep güzel anılarımız geliyor aklıma hiç kötü anılarımız yok ki çok özlüyorum onu bastırmaya çalışıyorum geziyorum gülüyorum falan ama eve gelince bir üzüntü çöküyor bana
21 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hep güzel anılarımız geliyor aklıma hiç kötü anılarımız yok ki çok özlüyorum onu bastırmaya çalışıyorum geziyorum gülüyorum falan ama eve gelince bir üzüntü çöküyor bana
Cevap
4Cevap
Zamanla hafifliyor. Aynen böyle devam et. Kendini eve kapatma. Toksik insanlardan da uzak dur.
hafifliyor ama çok güzel ilişkimiz vardı nasıl bitti diye buna üzülüyorum
Hayırlısı buymuş diyeceksin, yoluna bakacaksın. Ben de çok üzüldüm ama hayatı da kendime zehir edemezdim...
O seni düşünmüyordur sende onu düşünmek yerine başka aktiviteler dene unutman gerektiğini ve bir daha olmayacağınızı hatırlst kendine yaptığı kötü şeyleri bir kağıta not al ve oku bu iyi geliyor
kötü hiçbir şey yapmadı
Kişiden kişiye değişiyor bu ya da ilişkiniz ne kadar sürdü bilmiyorum.
5 ay sürdü ama çok yoğun yaşadık ilişkimizi bana çok emek verdi değer verdi ama bitti işte
5 ay diyorsun ama o 5 ayda neler yaşandı
Tüh be 1 ayla kaybettiler desene
6 aya yakın beraberdik zaten
Aferim genç
Birşeyler le uğraş ben de dün yaşadım ayrılık ama mantığını kullan hayırlısı olsun de
sürekli uğraşıyorum ama bir anda fena özlem basıyor
Evet haklısın ben de öyle oluyorum ama akışına bırak su akar yolunu bulur sen geleceğe bak
çok güzel ilişkimiz vardı o da özlemez mi beni
Aldatma mı oldu
İzleyebilir
bizim çok güzel bir ilişkimiz vardı tamam mı gerçekten çok güzeldi bana çok değer veriyordu çok el üstünde tutuyordu çok para harcadı çok emek verdi sonra bir işe girdi çok yoğun çalışıyordu bende o dönem çok ilgi bekledim daralttım onu üzerine gittim beni çok idare etti alttan aldı falan ama bir gün patlama noktası oldu ayrıldı benden ben o gün peşinden gittim tekrardan olduralım dedim neyse işte tamam dedi falan böyle toparlamaya çalıştık ama bir türlü eskisi gibi olmadı hala değer veriyordu biliyorum ama kalbi tamamen ısınamadı sonra birkaç kere daha ayrılık konuştuk ettik bana bitti soğudum diyordu ama sonra tekrar geri dönüyordu en sonunda işte olmayacağını söyledi güzel ayrılalım dedi ayrıldık falan her yerden çıkardık birbirimizi ama konumlar hala duruyor çıkarmamıştı dün ben çıkardım
Hmm anladım biraz sessiz kal belki döner sıkma çok peşinden koşsun biraz
emin misin sence döner mi kafamda bitirdim dedi bana
Hmm olabilir belki ama sen düşünme yinede boş ver geleceğe bak ama erkeklerin geri dönüşleri oluyor bazen boş ver gitsin
yani beni seviyor mu hala bilmiyorum sevgi kolay bitmez diye de düşünüyorum
Tabi öyle hayırlısı olsun inşallah
psikiyatriye git bir ilaç yazar rahatlarsın
Erkek olsaydın şu dk unutmuştun 🤣
erkekler o kadar kolay unutuyor mu gerçekten
Yahu erkek şu an instagram'dan ava çıkmıştır
öyle birisi değil
🤣 🤣 🤣 Güldürme
her erkek bir değil
İnan şu an yas tutup ağlıyordur
Değeri olmadığını düşünü
öyle olmuyor işte onu düşünsem bile gün içinde bir an bana çok fena üzüntü çöküyor
Yoğun ol
çok yoğun oluyorum ama gece yastığa başımı koyuyorum yine gün sonunda hep erteliyorum bu acıyı
kesinlikle civi civiyi söker
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, o kalp kırıklığını o kadar iyi anlıyorum ki… 🥺 Güzel anılar aklına geldikçe unutmak daha da zorlaşır, haklısın. Ama bu süreçte üzülmek de, ağlamak da çok normal. Kendine bu zamanı tanı. Gezmek, gülmek harika ama eve gelince o üzüntüye de sarıl. Bırak aksın gitsin, o zaman hafifleyeceksin. Yeniden parlayacağın günler çok yakın! Bu süreçte sana en iyi ne iyi gelir dersin? ✨💖