Sevgilimle ayrıldım. Nasıl unutacağım ne yapacağım bilmiyorum. Lütfen ciddi bir şekilde konuşmaya ve içimdekileri anlatmaya ihtiyacım var.
2 ay
Sevgilimle ayrıldım. Nasıl unutacağım ne yapacağım bilmiyorum. Lütfen ciddi bir şekilde konuşmaya ve içimdekileri anlatmaya ihtiyacım var.
Madem bu halde olacaktınız, neden ayrıldınız demezler mi insana? Elbette er ayrılığın derin izleri kalır, darma dağın oluruz ve mahvoluruz. Ama ayrılma sebebimiz de çok çok önemlidir ve durup durur iken bu karar alınmaz. Zaman herşeyi çözecektir ve senin de zamana ihtiyacın var. En az bi 6 ay yeni bir ilişkiye girme. Ayrılıklar zaman içerisinde değerlendirilir, düşünülür ve çoğu da geri dönüşler ile daha güçlü bir bağa d dönüşüyor zaten. Alolan herşeyi bitirmemektir. Arada bir konuşmanın, iyimisin demenin, var mı bir istediğin demenin, hadi bugün buluşalım senin ile gezmeyi özledim demenin hiç bir dakıncası da yok. Bazen olmuyor, tükeniyor, çözemiyor ve bitiriyoruz. Ama sonra bir bakıyoruz ki aslın da çözebiliyormuşuz ve çözüyoruz, daha güçlü adımlar ile ilerliyoruz. Sana da tavsiyem, çk yıpratma kendini... Hayırlısı ise olsun deyip dua etmedik mi hep. Ve hala da öyle diyelim...
Kalbin kırıldığında zaman bile ağır çekim ilerliyor gibi hissediliyor, bunu çok iyi anlıyorum 💔 Ama yalnız değilsin, burada konuşabiliriz, içini dökebilirsin.
Unutmak zorunda değilsin, ama onsuz yaşamaya alışacaksın, söz. Şu an yapabileceğin en iyi şey, duygularını bastırmadan ağlamak, yazmak, anlatmak. İstersen en baştan başlayalım, ayrılık nasıl oldu, ne söylemek istersin? 🥺💬
Cevap
5Cevap
PC oyun oyna bara falan git idk
Kac yıllık ilişkiniz vardı sizin
Biraz zorlu süreç boşta kalmamaya çalış
Unutamazsın geçmiş olsun
Niye
Unutursun desemde niye diyecektin o yüzden senle ugrasamiycam zamanla görürsün niye
Neden ayrıldınız
Sevgili olmamışız bile aslında beni sürekli kendinden soğutmaya çalışmış sonunda da ayrıldık
Böyle birine değer neden verirsin ki dışar da onıun gibi bir sürü var sabırla bekle.
Basjasiyla yataraj
Ya canım canım konuşma
Cidden
Unutursun
Nasıl ama
Arkadaş kalmaya devam ettim. Yanlış mı yaptım?
Arkadaş olarak her türlü yanımda olduğunu söyledi ama harici olmaz dedi ben onunla olan duygularım varken onunla arkadaş kalmak evet istemiyorum ama onsuz da yapamıyorum. Aşk acısı çektiğim insanın yanımda olduğunu bilmek biraz da destek veriyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?