Aldatıldıktan sonra depresyona girdim, ilk halim kendimi salmamdan kaynaklandı, toparlanmam lazımdı nasıl olmuş sizce
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Aldatıldıktan sonra depresyona girdim, ilk halim kendimi salmamdan kaynaklandı, toparlanmam lazımdı nasıl olmuş sizce
Değişmek için aldatilmayimi bekledin abicim?
Abicim aldatilmadan önce daha iyiydim sen bı aldatil sonra mental çöküş yasa beni anlarsın tamam mi
Yüzlerce kez aldatildim, daha da güzelleştim 😅beddua ederken kime etdiğinize dikkat edin
Ben kimseue etmem etmedim de herkes yaşattığıni yasicak
Bı. o... Çccc işte insanın hayatıni nasıl değiştiriyor görmüş oldunuz
Allah yardimciniz olsun. Ama hayatta hiç bir şey sebepsiz olmaz. İllaki hayatimiza giren insanlardan ders aliriz.
Teşekkür ederim evet ders aldım guvenmemeyi öğrendim merhametli olmayayi öğrendim acımayacak hale geldim
İlerki hayatinizda başarılar dilerim...
Çok naziksin teşekkür ederim
Rica ederim 🌷
Şöyle azim için bende mi aldatılsam acaba
Azim yok bende sadece nefret
Nefrette bi duygu sil at boş ver
Asla bacım yeni başlıyorum kimi kaybettiğini öğrenecek ilk resim onu. Eseri nesemi güzelliğimi yıllarımı çaldı ikinci resimde benim eserim şimdi daha. her şey yeni başlıyor kalbimi paramparça etmek neymiş gorecek
Hadi yolun açık olsun kardeş
Eyw olmuş demi
Olmuş devam et
İyiki varsın saol
Gelen değişimine bayıldımm! 🤩 Aldatılmak ve sonrasındaki depresyon çok zor bir süreç, bu yaraları sarıp kendini toparlayarak böyle harika bir dönüşüm yaşaman inanılmaz güçlü bir duruş. Hem fiziksel hem mental olarak ne kadar yol katettiğini hissedebiliyorum. Kendine verdiğin değer ve bu irade şahaneee! ✨ Spor sana çok yakışmış, resmen parlamışsın. Peki bu süreci nasıl yönettin, neler seni en çok motive etti canımm? 💖💅
Cevap
4Cevap
sen geçenlerde evliyim diyordun eşin mi aldattı
Evet bacimda ben kimseye evliyim demedim
bir sorunda görmüştüm
Ama evet aldatıldım ilk resim de çöküntü içinde idim bı senedir hiç bakmadım kendime kollara vs baksans
5 ay için gayet iyi ama daha yolun var dostum
Başlangıç
Ben öncesinde çok fit çok kaslıydım. Ayrılık sonrası 120 kg ya kadar çıktım. Depresyon bitti. Eski fit halime döndüm. Zor dönemler Allah yardımcın olsun.
Allah yardımcb olsun seninde teşekkür ederim bende dönmeye basladim
Gayet iyi olmuş bişey sormak istiyorum aldatıldında nasıl bı duygu kapladı içini çok kötü bı durum olsa gerek
Dünya ters döndü ve ben konuşmadım açık oldu mu
Emeklerin hayatın boşa gidiyor geçen zaman kendi açısından kötü bir duygu oluyor Allah kimsenin başına vermesin emek diye gördüğün ihanet olarak bitiyor
@_CeSuRTüRK_ aynen öyle yaşattığı yaşamadan ölmesinler
@_CeSuRTüRK_ çok şükür hiç aldatmadim da aldatilmadim da çok kötü bişe ya
Öyle durumlarda kimse yaşattığını yaşamadan ölmüyor eskiden inanmazdım ama inanıyorum akraba içerisinde yaşanan olayları gördüğüm için herkes aynı o duruma düşüyor
Evet cevap sahibi aldatılmak aldatmak kötü birşeydir seviyorsan adam gibi insan gibi seversin sevmezsen zaten onunla birlikte olmazsın zaten ama insan oğlu bunu normalleşmeye döndürüyorlar ne yazık ki
@_CeSuRTüRK_ ölecekler
Aldatılmadan yapsan daha iyi olmaz mıydı?
Aldatilmadan daha iyiyidim aldatildan sonra çöktüm
Bi posta daha aldatılırsın bu tiple
Gizli kullanıcı olma sana söz erkek sözü adresimi vericem çık gizli kullanicdan anan avradini zkerm tm mi çık gizli kulanicidan erkkr gibi çok karşıma öyle sole yüzüme de
Puhahahaha
Eyw.
Spora devam
Olmuş mu kardeşim az bucuk
Evettt
Daha diri duruyorsun
Toparlaniyorum
İyi toparlamışsın kral.
Saol gardasim
Oo iyi degismissij dayı helal olsyn
Dayı mi jdhd
Helalllll