5 ay boyunca aldatılmışım?

ocak-şubat arasında sevgili yapmış bu çocuk ama ben Mayıs ayında öğrendim o da şöyle oldu benimle birkaç hafta konuşmadı geri dönüş yapmadı ve ben de random bi gün gördüm bi kızla o zaman da arkadaşı sanıyorum yine aklıma getirmiyorum böyle bir şeyi ama bi içime bir his düştü, kadınlar hisseder diyorlar ya.. her neyse öğreniyorum ki o gördüğüm kız sevgilisiymiş, bu arada ben yanına gittim çocuğun kasadaydı kız da dışarda oturuyor görmedi bizi çocuk ilk konuşmak istemedi sonrasında işte ben sorunca neden bir anda böyle yaptın, beni görmezlikten geliyorsun vs dedim o da kendimce nedenlerim sebeplerim car dedi konuşmak istemediğini söyledi neyse o gün oradan ağlayarak çıktım. eve gidince mesaj attım tabii kibar olmayan şeyler söyledim küfür değildi ama neyse işte ben sanıyorum ki o zamanlar başladı meğer 8 aylık sevgilisiymiş, benimle Mayıs ayından öncesine kadar buluşmuştu ve yakın davranmıştı.. o kadar kötü hissediyorum ki bende olmayan o kız da ne vardı diye sürekli düşünerek kendimi hasta ettim yeni yeni kendime geliyorum ama yediremiyorum hala.. neyse o kızı da aldatmış ve kızla hala devam ediyorlar oğlan kızı seviyor mu diyorum kendi kendime seven böyle yapar mı ki hem beni hem de o kızı yürütmüş, ondan emin olana kadar ben cepte kalan oldum.. bi arkadaşımla dertleşiyordum bu konuyu kıza yazsana işte konuşmalaeı at oğlanla olan vs dedi neyse ben ilk kıza instadan yazdım sonra vazgeçip sildim çünkü bi arkadaşım da dedi ki hani kız oğlanın ne olduğunu bilmiyor mu buna rağmen beraber pislikler, sen küçük düşersin, takıntılı manyak derler sana dedi haklı da buldum zaten neden yapmayo düşündüm ki bilmiyorum ve ben çocukla olan sohbetimi de silmiştim kız bana inanır mıydı sanmıyorum çünkü aldatmış ve devam ediyor.. bana ağır geliyor böyle şeyler cidden mutlular belki de ve olan bana oldu ve eminim kızın da haberi vardo benden.. kız zaten çocuğu bırakmıyor yani anlayacağınız üzere, ya diyorum ben mi kadın gibi davranamadım, enerjisi düşük, neşesiz miydim? çocuk üni okuyor bu arada ve kız da. ben lise mezunuyum, sanki bana tepeden bakıyordu ve bu eksiklikmiş gibi hissettiriyodu hatta en son benim dünyam senden farklı ilerde anlaşma şansımız yok bunu anladım demişti asla sevgilim var demedi, hep yaptıklarına ve yapmadıklarına başka şeyler söyledi.. o kadar zoruma gidiyor ki bende olmayan neydi? neden ben değil de o diye düşünmeden edemiyorum, böyle karakterde birileri mutlu oluğ drvam mı edecek hep ben böyle dağılmışken, o kadar ezik hissediyorum ki kendimi

Güncellemeler
8 ay
ve ben o kafede yakaladıktan sonra engellemişti, keşke onu orada rezil etseymişim zayıf gibi ağlayarak çıktım gittim
5 ay boyunca aldatılmışım?