6 yıl aldatıldım?

Merhabalar bu hikaye bu topraklar üzerinde görebileceğiniz en saf kadının aldatılma hikayesi.6 yıl boyunca üniversite hazırlıktan başlayan 3 yılı uzak ilişkim boyunca aldatılmışım hemde o da 5 yıllık. Dünyanın en güzel kadını hissettirip bu kadar ilgi gösteren adam o kadına da aynısını göstermiş sadece ufak bir fark onunla sadece sanaldan. Evet daha çok cins.. üzerine kurulu bir ilişki ama kız tarafından tüm mesajları okudum o kızdan da sürekli sevgi istiyor hatta kızın bazen sadece uçkuru için yazdığını düşünüp kızıyor kıskanıyor benimle yapmayı sevdiği gibi sesiyle uyumayı seviyor. Biz 2 yıl önce ayrıldık hayat tazlarımızın uymadığını düşünerek severek ayrıldım. Bu iki yıl boyunca da sürekli aralıklarla yazdı çok özlediğini kimseyle benim gibi olamadığını belirterek tam 1 sene önce benim de kötü bir hastalığım olduğunu öğrendiğim zamanda attığı mesaa cevapsız kalamadım ver bir kaç gün normal konuştuk. Birbiriniz çok özlemiş en yakın iki arkadaş gibi gerçekten en yakın arkadaşım oydu. Bir anda peş peşe mesajlar aldım bir süredir bir kız arkadaşım var seninle mesajlaştığımı görmüş seni birazdan arıcam açma ve beni lütfen ger yerden engelle sonu … olan bir numara ararsa da açma lütfen bu benim hayatımın son şansı seni bir daha rahatsız etmeyeceğim diye. Asla cevap vermedim kafamdan aşağı kaynar sular döküldü lafı ilk defa anlamlandı hayatta en güvendiğim insandan böyle bir şey görmeyi beklemiyordum. Onun bir kadını aldatmasınu beklemiyordum o gün aradı açmadım. İçim içimi yedi ama onu sevdiğini düşündüm hataydı açmalıydım bunu sonradan anladım siz de birqzdan neden böyle söylediğimi anlayacaksınız. 1 ay geçmedi tekrar mesajlar wp üzerinden engelli sms ya da instada fake hesaptan yazmalar cevap vermedim. Ama her mesajın içerği beni çok özlediği her saniye aklında olduğum ben den başkasıyla yapamadığı en son burum kanamalarıyla uyanıyorum sensizlikten diye bir mesaj. Geçen hafta cuma akşamı instadan fake bir hesap istek attı asla böyle hesaplara dönmem isreği redderim ama içimden mesaj atmak geldi kimsiniz yazdım.

Bana siz mühendis olan şu kişi misiniz dedi evet ama anlayamadım dedim erkek arkadaşımın ismini vererek onu tanıyor musunuz diyince irkildim evet dedim 2015-2020 tarihlerinde bu kişiyle birlikte miydiniz diye sordu evet ama çok anlamsızlaştı ne öğrenmeye çalışıyorsunuz kimsiniz dedim ismini söyledi o tarihlerde o kişiyle ilişkisi olduğunu söyledi ve bomba olan beni o kişinin yüksek lisansında teşekkürlerine müstakbel hayat arkadaşım müh. Ve ismim olarak yazmasından bulduğunu söyledi. Şok oldum daha önce bir kere başıma gelen şey ikinci kere geldi başımdan kaynar sular boşaldı. Yüksek lisansını şehir dışında yapmıştı o dönem benim ona defalarca yapma belli olmaz ayrılırız ilerde karşına çıkar bu dediğim şey karşısına çıkmış oldu. Kız bana o gece o yıllardan itibaren olan tüm konuşmaları attı hatta onlar hala konuşuyorlar eski sevgilimin başka bir kız arkadaşı olmasına rağmen tabi bu kız bunu bilmiyor. devamını yorum gelirse 3000 karakter:(

6 yıl aldatıldım?