Merhabalar bu hikaye bu topraklar üzerinde görebileceğiniz en saf kadının aldatılma hikayesi.6 yıl boyunca üniversite hazırlıktan başlayan 3 yılı uzak ilişkim boyunca aldatılmışım hemde o da 5 yıllık. Dünyanın en güzel kadını hissettirip bu kadar ilgi gösteren adam o kadına da aynısını göstermiş sadece ufak bir fark onunla sadece sanaldan. Evet daha çok cins.. üzerine kurulu bir ilişki ama kız tarafından tüm mesajları okudum o kızdan da sürekli sevgi istiyor hatta kızın bazen sadece uçkuru için yazdığını düşünüp kızıyor kıskanıyor benimle yapmayı sevdiği gibi sesiyle uyumayı seviyor. Biz 2 yıl önce ayrıldık hayat tazlarımızın uymadığını düşünerek severek ayrıldım. Bu iki yıl boyunca da sürekli aralıklarla yazdı çok özlediğini kimseyle benim gibi olamadığını belirterek tam 1 sene önce benim de kötü bir hastalığım olduğunu öğrendiğim zamanda attığı mesaa cevapsız kalamadım ver bir kaç gün normal konuştuk. Birbiriniz çok özlemiş en yakın iki arkadaş gibi gerçekten en yakın arkadaşım oydu. Bir anda peş peşe mesajlar aldım bir süredir bir kız arkadaşım var seninle mesajlaştığımı görmüş seni birazdan arıcam açma ve beni lütfen ger yerden engelle sonu … olan bir numara ararsa da açma lütfen bu benim hayatımın son şansı seni bir daha rahatsız etmeyeceğim diye. Asla cevap vermedim kafamdan aşağı kaynar sular döküldü lafı ilk defa anlamlandı hayatta en güvendiğim insandan böyle bir şey görmeyi beklemiyordum. Onun bir kadını aldatmasınu beklemiyordum o gün aradı açmadım. İçim içimi yedi ama onu sevdiğini düşündüm hataydı açmalıydım bunu sonradan anladım siz de birqzdan neden böyle söylediğimi anlayacaksınız. 1 ay geçmedi tekrar mesajlar wp üzerinden engelli sms ya da instada fake hesaptan yazmalar cevap vermedim. Ama her mesajın içerği beni çok özlediği her saniye aklında olduğum ben den başkasıyla yapamadığı en son burum kanamalarıyla uyanıyorum sensizlikten diye bir mesaj. Geçen hafta cuma akşamı instadan fake bir hesap istek attı asla böyle hesaplara dönmem isreği redderim ama içimden mesaj atmak geldi kimsiniz yazdım.
Bana siz mühendis olan şu kişi misiniz dedi evet ama anlayamadım dedim erkek arkadaşımın ismini vererek onu tanıyor musunuz diyince irkildim evet dedim 2015-2020 tarihlerinde bu kişiyle birlikte miydiniz diye sordu evet ama çok anlamsızlaştı ne öğrenmeye çalışıyorsunuz kimsiniz dedim ismini söyledi o tarihlerde o kişiyle ilişkisi olduğunu söyledi ve bomba olan beni o kişinin yüksek lisansında teşekkürlerine müstakbel hayat arkadaşım müh. Ve ismim olarak yazmasından bulduğunu söyledi. Şok oldum daha önce bir kere başıma gelen şey ikinci kere geldi başımdan kaynar sular boşaldı. Yüksek lisansını şehir dışında yapmıştı o dönem benim ona defalarca yapma belli olmaz ayrılırız ilerde karşına çıkar bu dediğim şey karşısına çıkmış oldu. Kız bana o gece o yıllardan itibaren olan tüm konuşmaları attı hatta onlar hala konuşuyorlar eski sevgilimin başka bir kız arkadaşı olmasına rağmen tabi bu kız bunu bilmiyor. devamını yorum gelirse 3000 karakter:(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Çok üzücü çoğu kadın yaşamıştır bunu artık düşünmemek en iyisi
Bu kız İstanbul'a gelicem diyerek onunla buluşmak istediğini ama buluşmaya benim gitmemi söyledi. Öyle de yaptık geldi beni gördü ve kaçtı sadece şunu bilmiyordu diğer kızın onun hakkında şantaj için hazırladıklarını. Eski sevgilim bir belediyede önemli bir pozisyonda ama kendisi makamdan bu arkadaşa uygunsuz şeyler atmış ve yazmış bile bunların o her şeyi olan kariyerini nasıl bitireceğini bilmiyordu. Kıza arayıp bunları atmasını gelmezse belediyeye göndereceğini söylemesini istedim ve öyle de yapınca kuzu kuzu geldi. Bir erkek karşınızda ne kadar küçülebilir derseniz o kadar küçüldü. Kızı da aradım hoparlöre aldım. Kızın ilk isteği iş yerinde olan sevgilisini arayıp ayrılmasınu istemek oldu bunu yapmamak için direndi ama arayıp ayrıldı. Benden defalarca özür diledi ama hiç bir şey soramadım neden bile diyemedim. Karşımda ayrıldıktan sonra bile hakkında iyi konuştuğum birinin şu an bu durumda olması çok acıydı. Biz onun artık inancını kaybetmesinden siyasi ideolojilerinin artık benim için çok uçlara kaymasından dolayı ayrılmıştım ama hep etik ahlaki değerli olan biri olduğunu savunuyordum. Karşımda çöp olan 6 yılım vardı gençliğim hayallerim. Bir daha bir erkeğe güvenme ihtimalimi çalmıştı. Sadece acıyarak yüzüne baktım.
Geçmiş olsun canım
Bu kız İstanbul'a gelicem diyerek onunla buluşmak istediğini ama buluşmaya benim gitmemi söyledi. Öyle de yaptık geldi beni gördü ve kaçtı sadece şunu bilmiyordu diğer kızın onun hakkında şantaj için hazırladıklarını. Eski sevgilim bir belediyede önemli bir pozisyonda ama kendisi makamdan bu arkadaşa uygunsuz şeyler atmış ve yazmış bile bunların o her şeyi olan kariyerini nasıl bitireceğini bilmiyordu. Kıza arayıp bunları atmasını gelmezse belediyeye göndereceğini söylemesini istedim ve öyle de yapınca kuzu kuzu geldi. Bir erkek karşınızda ne kadar küçülebilir derseniz o kadar küçüldü. Kızı da aradım hoparlöre aldım. Kızın ilk isteği iş yerinde olan sevgilisini arayıp ayrılmasınu istemek oldu bunu yapmamak için direndi ama arayıp ayrıldı. Benden defalarca özür diledi ama hiç bir şey soramadım neden bile diyemedim. Karşımda ayrıldıktan sonra bile hakkında iyi konuştuğum birinin şu an bu durumda olması çok acıydı. Biz onun artık inancını kaybetmesinden siyasi ideolojilerinin artık benim için çok uçlara kaymasından dolayı ayrılmıştım ama hep etik ahlaki değerli olan biri olduğunu savunuyordum. Karşımda çöp olan 6 yılım vardı gençliğim hayallerim. Bir daha bir erkeğe güvenme ihtimalimi çalmıştı. Sadece acıyarak yüzüne baktım.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!