Çok fena aldatılmışım senelerce?

Herkese merhaba, 2 senedir devam eden bir ilişkim vardı.1. senesinde aynı ilçede yaşıyorduk aynı iş yerinde hergün beraberdik ailesiyle tanıştım ailemle tanıştı, annesi beni istemedii boyum kısa olduğu için istememişler. Ve biz 2 ay bi ayrı kaldık sonra barıştık. O dönemde ben tayin alıp ile geçmiştim. Sonra Haftanın 2-3 günü beraber vakit geçirmeye başladık. Yeni iş yerime geldi arkadaşlarımla tanıştı ailemle görüşmeye devam etti. Sürekli bana anneme seni söylemenin yolunu bulacağım ailemi senin için karşıma alacağım boyn kısa istemiyorlar ama seninle evleneceğim diyip durdu. Borcu vardı biraz onu temizlemesi gerektiğini söyledi maddi olarakta destek oldum biraz. { 50-70 bin civarı) Açıkcası inandım daha önce tanıştırmıştı çünkü beni ailesiyle ve para muhabbeti geçmiyordu aramızda ilk zamanlarda. 8 ay boyunca bu böyle devam etti ve ben artık böyle devam edemeyeceğimi metres gibi gizli saklı bir ilişki yaşamayacağıımı söyledim. Zaman istedi benden, Mart ayında seninle sözleneceğim ailem istemesede evleneceğim senle dedi. sensiz yapamam dedi. Bende zaman tanıdım neyse cumartesı gunu ailemleyim dedi bana tüm gün yazmadı. Sadece nerde olduğumu sormak için mesaj atıyordu. Aşkım boztepeye gitme yarın gideriz senle dedi birde akşam hastalandım dedi görüşmedi benimle. Bende süphelendim. Eski sevgilim dediği bir kız vardı bunun takipçilerine baktım bir şey bulamadım. Fake hessptan bir baktım kızla takipleşmeye baslamışlar. Kıza ulaştım.. dünyam basıma yıkıldı:) cumartesi günü kız bunu görmeye yanına gelmiş ( kız uzak şehirde) kızı otele yerleştirmiş. Ailecek beraber yemeğe gitmişler bana oraya gitme dediği yere boztepeye kızla gitmiş. Ailesi zaten bu kızı sevgilisi biliyormuş. Ve kızla 4 senedir görüşüyormus zaten. Beni ailesiyle tanıştırdığı dönemde de o kızdan ailesinin haberi yokmus. Şimdi o kızı söyleyince beni söyleyememiş tabi kızada seninle Kasım ayında nişanlanacağım demiş. Kız bunun evine gitmiş Nisan ayında 1 hafta kalmış o dönemde bana annem geldi yanıma demişti odasında gizli gizli benimle konusuyordu annem Şu an seni bilemez diyordu. Kızada ailemle telefonda konusup gelcem diyormış odaya geçip. Ay neler neler. Kızın ailesiyle Mart ayında tanışmış benim ailemlede tanışmış iş yerime gelmişti. Kızında aynı şekilde ailesiyle tanışmış benim ailemin evinde kaldığı gibi kızın ailesiylede kalmış. Benimle beraber oluyordu cinsel olarak kızlada oluyormuş. Bana son zamanlarda kısa olduğun için istemiyor ailem diyordu ya kızada ilk zamanlar çok kilolu olduğun için istemiyorlar diyormuş. Ben tüm bunları öğrenince kızdan bu cocugun iş yerine gittim ve rezillik cıkardım herkesi topladım ‘ bu adama güvenmeyin paranızı vermeyn dolandırıcı iki kadını aynı anda idare etmiş dedim’ . Yanıma geldi cocuk yapma dedi sen insan değilmişsin senle konusucak bir seym yok dedim. Rezillik cıkardım ve oradan gittim. Bana mesaj yazmış geriden “ artık ikinizde yoksunuz evet ikinizide idare ettim bazen ondna ayrıldım senle görüştüm bazen senden ayrılıp onla görüştüm bazende ikinizle görüştüm senle takıldım ayrılmanın yolunu bulamadım ‘dedi. İş yerindekilerede benim için o kuzum, ciddi ilişkim diğer kızdı demiş. Kıza da ‘ onun parasını yiyordum amacım sadece onunla takılmaktı evlilik vaaat etmedim ona 3-5 bir şeyler alıcaktım ondan ondan aldıklarımla sana düğün yapacaktım ama olmadı’ demiş. Bu arada diğer kızda sürekli ona maddi olarak hediyeler alıyormus telefon almış buzdolabı almış. Ve o kızla barışmıslar. Kızla instadan pp yapmış dün gece. Bu kadar kötü olabilir mi bir insan?

Çok fena aldatılmışım senelerce?