Herkese merhaba, 2 senedir devam eden bir ilişkim vardı.1. senesinde aynı ilçede yaşıyorduk aynı iş yerinde hergün beraberdik ailesiyle tanıştım ailemle tanıştı, annesi beni istemedii boyum kısa olduğu için istememişler. Ve biz 2 ay bi ayrı kaldık sonra barıştık. O dönemde ben tayin alıp ile geçmiştim. Sonra Haftanın 2-3 günü beraber vakit geçirmeye başladık. Yeni iş yerime geldi arkadaşlarımla tanıştı ailemle görüşmeye devam etti. Sürekli bana anneme seni söylemenin yolunu bulacağım ailemi senin için karşıma alacağım boyn kısa istemiyorlar ama seninle evleneceğim diyip durdu. Borcu vardı biraz onu temizlemesi gerektiğini söyledi maddi olarakta destek oldum biraz. { 50-70 bin civarı) Açıkcası inandım daha önce tanıştırmıştı çünkü beni ailesiyle ve para muhabbeti geçmiyordu aramızda ilk zamanlarda. 8 ay boyunca bu böyle devam etti ve ben artık böyle devam edemeyeceğimi metres gibi gizli saklı bir ilişki yaşamayacağıımı söyledim. Zaman istedi benden, Mart ayında seninle sözleneceğim ailem istemesede evleneceğim senle dedi. sensiz yapamam dedi. Bende zaman tanıdım neyse cumartesı gunu ailemleyim dedi bana tüm gün yazmadı. Sadece nerde olduğumu sormak için mesaj atıyordu. Aşkım boztepeye gitme yarın gideriz senle dedi birde akşam hastalandım dedi görüşmedi benimle. Bende süphelendim. Eski sevgilim dediği bir kız vardı bunun takipçilerine baktım bir şey bulamadım. Fake hessptan bir baktım kızla takipleşmeye baslamışlar. Kıza ulaştım.. dünyam basıma yıkıldı:) cumartesi günü kız bunu görmeye yanına gelmiş ( kız uzak şehirde) kızı otele yerleştirmiş. Ailecek beraber yemeğe gitmişler bana oraya gitme dediği yere boztepeye kızla gitmiş. Ailesi zaten bu kızı sevgilisi biliyormuş. Ve kızla 4 senedir görüşüyormus zaten. Beni ailesiyle tanıştırdığı dönemde de o kızdan ailesinin haberi yokmus. Şimdi o kızı söyleyince beni söyleyememiş tabi kızada seninle Kasım ayında nişanlanacağım demiş. Kız bunun evine gitmiş Nisan ayında 1 hafta kalmış o dönemde bana annem geldi yanıma demişti odasında gizli gizli benimle konusuyordu annem Şu an seni bilemez diyordu. Kızada ailemle telefonda konusup gelcem diyormış odaya geçip. Ay neler neler. Kızın ailesiyle Mart ayında tanışmış benim ailemlede tanışmış iş yerime gelmişti. Kızında aynı şekilde ailesiyle tanışmış benim ailemin evinde kaldığı gibi kızın ailesiylede kalmış. Benimle beraber oluyordu cinsel olarak kızlada oluyormuş. Bana son zamanlarda kısa olduğun için istemiyor ailem diyordu ya kızada ilk zamanlar çok kilolu olduğun için istemiyorlar diyormuş. Ben tüm bunları öğrenince kızdan bu cocugun iş yerine gittim ve rezillik cıkardım herkesi topladım ‘ bu adama güvenmeyin paranızı vermeyn dolandırıcı iki kadını aynı anda idare etmiş dedim’ . Yanıma geldi cocuk yapma dedi sen insan değilmişsin senle konusucak bir seym yok dedim. Rezillik cıkardım ve oradan gittim. Bana mesaj yazmış geriden “ artık ikinizde yoksunuz evet ikinizide idare ettim bazen ondna ayrıldım senle görüştüm bazen senden ayrılıp onla görüştüm bazende ikinizle görüştüm senle takıldım ayrılmanın yolunu bulamadım ‘dedi. İş yerindekilerede benim için o kuzum, ciddi ilişkim diğer kızdı demiş. Kıza da ‘ onun parasını yiyordum amacım sadece onunla takılmaktı evlilik vaaat etmedim ona 3-5 bir şeyler alıcaktım ondan ondan aldıklarımla sana düğün yapacaktım ama olmadı’ demiş. Bu arada diğer kızda sürekli ona maddi olarak hediyeler alıyormus telefon almış buzdolabı almış. Ve o kızla barışmıslar. Kızla instadan pp yapmış dün gece. Bu kadar kötü olabilir mi bir insan?
Çok Süper Cevap
Yapay Zeka Cevapladı
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler