Aldatilmanim travmasıni 1,5 yılda anca atlatttim ( hala devam ediyor bazı bazı ) benim için büyük bir tecrübe oldu. ? ?

• Aldatılmak kötüydü. Arkadaşlar aldatilmaya maruz kalmışsaniz bilinizki sırasıyla arda arda, duygularınizin değişmesine sebebiyet veren travmatik bir süreç. Öncelikle içinizdeki eşinize karşı duyduğunuz duygularinizin değişmesinin sancılı bir geçişi varmış, o an anlamayacaksınız. Öyle birden gözümden düştü degersizlesti bitti diye olmuyormuş. Değerli bir insan sizde değersizlesirken acı vererek sancılı bir geçişle kabulleniyorsunuz. Bu inanılmazdı. Güven duygumuda kayip ederken aynı atakları sancıları yaşadım.( Örnek evde onun geçmişine kadar herşeyi sorgulamak. Sorgu memeiruna donuyorsunuz Çünki kabul edemiyorsunuz fakat inanmıyorsanız Araba kazası bile geçirmiş ise bunu gerçek olup olmadığına kadar çıkartmak ) Evlenipte bir eve geçip bir süreye kadar oluşan duygu sevgi güven bir erkeğin aldatması sonucu boyleye yitip gitti. Geriye ne kaldı diye bakınca kendim kaldım yanımda duruyor eşim ama öyle işte göstermelik hfhdjdj neyse. layigini bulmamis mi? 😂 Artık güvenimin geleceginden emin değilim. Gelmesinde istemiyorum özgürlük mis arkadaş özgürlük. Bazen ne yalan söyleyim beni aldattığı için teşekkür edesim geliyor sebebi ise şu. Aldatilmanin sonucunda özgürleşiyorsunuz. Tek başlıyorsunuz hayata en baştan. . Yani ruhen evlenmeden önceki o tek hayatı yasiyan kendinizle buluşup yeniden başlıyorsunuz. yeniden doğmuş gibi hissediyorsunuz. Esinizle yan yana değilde o bir cizginin gerisinde oluyor. aldatildiginizda mutlaka içinizde ne varsa dökün. Ne varsa bu şekilde atlatacak siniz. İçinize atarak asla basaramazsiniz. evet yanimda böyle bir adam var. İlerde ne olur bilemem bazı şeyleri yaşayarak tecrübe ediyorum. İçimdeki ses bir gün her şey olabilir diyor. ( Not: aldatma misillemesi yapmayin evet çok kez bu düşünceler içine psikolojik olarak saplanabilirsiniz ancak ilerde gerçek bir ilişki içerisinde olabilir ve bu sebeple eski kocam aldattı diye misilleme yapmistim değmezmiş dememek için denemeyin. )
Aldatilmanim travmasıni 1,5 yılda anca atlatttim ( hala devam ediyor bazı bazı ) benim için büyük bir tecrübe oldu. ? ?