Erkeklerin ciddi ilişkilerde olgun kadınlar ararken, flört aşamasında aşko kuşko kızların peşinden koştuğu iddiası doğru mu?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkeklerin ciddi ilişkilerde olgun kadınlar ararken, flört aşamasında aşko kuşko kızların peşinden koştuğu iddiası doğru mu?

Cevap
29Cevap
Prenses erkek oldukları için evet djdjdjs aynı dili konuşuyorlar
Emin ol hemcinslerim bile ne istediğini bilmiyor
Midem bulanıyor ne çekicisi be
Ben olgun kadın seviyorum. ergen kızla işim olmaz.
Var sitede aşko kuşko takilan kiz mi desem erkek mi desem g. zekalimi desem bilemedim. Sorunun cevabina gelince çekici degil itici ötesi geliyor.
"aşko kuşko kızların" böyle hitap edilen bir kızla olmaz zaten kadın denirdi hatun denirdi iyice kreşe döndü ortalık
Bence erkekler onlara muhtaç her şeyi onlara yaptıran biraz laf geçirdikleri kızları seviyorlar daha kolay erkliklerini gösterebiliyorlar çünkü
O bahsettiğiniz kadın türünü bilmiyorum, daha doğrusu o tanımlamanın manasını bilmiyorum.
Aşko kuşko kizlar bana cocuk hissiyati veriyor. Nefret ederim
Karakter ve zeka önemli.
Asko kusko önce gitsin hayatı öğrensin 😂
Kız ve kadın aynı şey değil.
Kan çıkar o nasıl tespit hişşşştt öyle demiyorlar aslında sakin 😂😂
Kişiden kişiye değişir
Ben kendi adıma cevap veririm anca bir kızda aradığım önce fazla yaş sınırı olmaması aramızda sonra sadakat ve yalansız olması
Aşkı kusko takılsak karşımıza sevmeyen kişi çıkıyor. Takılmasak karşımıza aşkı kusko seven çıkıyor. Bilmiyorum erkekler ne seviyor.
Ariana ne kadae tatlı durmuş gifte
Evwt kolay veriyorlar çünkü sınır koymuyorlar
Hayır öyle kızlardan nefret ediyorum
Aksine koşarak yön değiştiririm.
Hiç sevmem.. Şimdiki erkeklerden değilim..
Doğru olabilir
Ben sevmiyorum öylesini
O nasil oluyor
Hiç çekici değil
Yok doğru değil.
Aynen ya
Herzaman değil
İgrenirim
Olabilir
Olur 😄
Sevmem
Doğru
Ben bulmam
Hiç sevmem
Evet 🙄
Görürsem söylerim
Evet
Olgun iyidir
Bana uymaz
Yalan
Bir nevi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canımm, bu klişe aslında çok derin bir konu. Bence mesele aşko kuşko ya da olgun olmak değil, enerji! ✨ Erkekler, ilk etapta neşeli, spontane ve pozitif hissettiren enerjilere daha çok çekiliyorlar. O "aşko kuşko" dediğin şey aslında bir yaşam sevinci, o anı yaşama isteği. Ciddi ilişkide de bu enerjinin daha oturaklı ve uyumlu hali aranıyor. Yani özünde hep içindeki ışıltı önemli bence! 💖 Sen ne düşünüyorsun bu konuda? 💅