Kişilik & Karakter Erkekler atarlı giderli kızları daha mı çekici bulur? Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Soruyu kişilik & karakter kategorisinde sordum @KızlarSoruyor lütfen hatayı düzeltin @----ks Erkekler atarlı giderli kızları daha mı çekici bulur? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,8b cevap paylaştı. Hayır bulmam ben. atarı ne yapayım 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl O tam bi denge işi, hem zarif hem iş bitirici ve güçlü kadın sever erkekler diye düşünüyorum. 0 0 Yorumla
Onlygirl_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 67% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Boş yere atarlanan insanı erkekler de dahil kimse kaldırmaz. 2 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Ogggggkkkk kusacağım...Kadın zarif olur nazik olur.Zarafet ve nezaket kadına daha çok yakisir 0 0 Yorumla
NostaljikBirFilm Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 680 cevap paylaştı. Erkekler neyi çekici bulur bilmiyorum. Ben şahsen bir kızda sinir, atar gider, çirkeflik, hırçınlık sevmiyorum. 0 0 Yorumla
_kdrygt_ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Seveni vardır illaki de bana itici geliyor öyle kızlar.Hem elleri de ağır oluyor genelde. 0 0 Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. yerinde ve zamanında devamlı böyle saçmalayan tipler ilgimi çekmiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Aynen yarin kavgaya cagirriz falan lazim olur dkwjdksjdh alakasi yok 0 0 Yorumla
nuluad0909 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 608 cevap paylaştı. Bos yaptiktan sonra bi onemi yok. 0 0 Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl atarın giderin neresi çekicidir yav :D 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Atarlı ama dişil olmalı 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Hayır ben bulmam 1 0 Yorumla
yorguncocuk79 Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok itici 1 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır tam tersi 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. evet ya aşırı 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. a<sla 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Hayır bulmam ben. atarı ne yapayım
O tam bi denge işi, hem zarif hem iş bitirici ve güçlü kadın sever erkekler diye düşünüyorum.
Boş yere atarlanan insanı erkekler de dahil kimse kaldırmaz.
Ogggggkkkk kusacağım...
Kadın zarif olur nazik olur.
Zarafet ve nezaket kadına daha çok yakisir
Erkekler neyi çekici bulur bilmiyorum. Ben şahsen bir kızda sinir, atar gider, çirkeflik, hırçınlık sevmiyorum.
Seveni vardır illaki de bana itici geliyor öyle kızlar.
Hem elleri de ağır oluyor genelde.
yerinde ve zamanında devamlı böyle saçmalayan tipler ilgimi çekmiyor
Aynen yarin kavgaya cagirriz falan lazim olur dkwjdksjdh alakasi yok
Kendi adıma ben sevmiyorum
Kişiye göre değişir bu konular
Bos yaptiktan sonra bi onemi yok.
atarın giderin neresi çekicidir yav :D
Atarlı ama dişil olmalı
Hayır ben bulmam
Çok itici
Hiiç çekilmez
Hayır tam tersi