+1 yılSağlam omuz çalışmış o zaman, şaka bir yana, özetiniz güzel olmuş özveride bulunmuşsunuz ve de kendi isteğinizle icinizden gelerek yapmışsınız ne güzel. Sanırım erkekler bunların kız tarafından yapılmasına çok alışkın değiller, bu tür seyleri kendi sorumlulukları arasında görüyorlar. O yüzden çekici bulmaktan ziyade kabullenmişlik diyelim. Sizin de farkınız olsun bu o zaman vesselam.
12 Yorumla- +1 yıl
Söz bana ait değil Can Yücel yazmış.. ve benimsedim..
Teşekkür ederim
Aleykum selam - +1 yıl
Peki, thanks👍
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. BU sorunun cevabı bana göre değil. Aynen yazdıklarına katılıyorum. Bizde öyle olduk. Güller getirdik her hafta ama ama gönlümüz Gülistanlığa bir türlü dönüşmedi. Mukadderat ne diyelim. Şikayet edemem. Bizim bahçemiz de çok şükür oğlum ve kızım var.
Bu yaştan sonra da çıt kırıldım bir insanla karşılaşır mıyım ya da karşıma normal bir insan çıkar mı bilemem. Ama dudaklarımı büzüp " aşkooo, cicim " diyemem 😂😂😂
13 Yorumla- +1 yıl
Deme lutfen😅 aşko diyenlerin nesli tükenmiyor jsjs
- Kişilik & Karakter konusunda 208,7b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet genellikle öyle.. çünkü istedikleri her şeyi yaptırabilmek için genellikle sert ve kendi kararlarını alabilen özgür kızları pek tercih etmezler ama ben kendim için konuşursam kendi ayaklarının üstüne durabilen ne istediğini bilen olgun ve yeri geldiğinde olgun yeri geldiğinde çocuksu duygusal kızları çekici buluyorum ama bunlardan da önce tabi ki de karakteri benim için çok daha önemli
20 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evet parmağı kesilince ortalığı ayağa kaldıranlar daha çekici geliyor onlara 😅
Biz de 2 tane damacanayı omuzlanalım :d22 Yorumla- +1 yıl
😅 Pehlivanım benim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 22,2b cevap paylaştı.
u +1 yılO erkekler mazoşist olmadan önceydi :D
20 Yorumla
+1 yılYeni nesil erkeklerin çoğu eziklik ve aşağılık hisleri içerisinde olduğu için, muhtaç ve bağımlı kadınları tercih ediyorlar. Çünkü içlerindeki eziklik ve aşağılık hisleri, onlara, paraya pula bağlamadan bir kadını ellerinde tutamayacaklarini söylüyor. Özgür ve kendi ayakları üzerinde durabilen kadınlar, onları dehşete düşürüyor.
40 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 561 cevap paylaştı.
+1 yılYazın o kadar güzel ki içimde biriktirdiklerimi dile getirmiş gibisin.
Diğer kadınlara pek benzemiyorduk. Çıtkırıldım olamadık misal. "Gelip beni al" demek yerine kendimiz gittik koşa koşa. Çiçek istemedik, hediye istemedik, en büyük hediye sevilenle beraber olmak dedik. Sürprizlere bayılırdık ama biz sürpriz yaptık. Severken sonuna kadar sevdik, Rol yapamadık, belki fazla doğaldık. Bu sebeple kıymetimiz bilinmedi. Nasıl olsa hep vardık. Şimdi yokuz. Mutlu musunuz?20 Yorumla şöyle düşün bedelini ödemeden aldığın bişey mi daha kıymetli olur yoksa dişinden tırnağından artırdığın para ile aldığın şey mi? erkekler yatırım yaptıkları kadınları daha değerli görür. aslında talep etmeden verdiğin her şeyin alt metni bunun bir değeri yok demektir. senin bile değersiz görüp bu kadar kolay sunduğun birşeye karşındaki de değer göstermiyo. aslında bu kadar basit.
10 Yorumla
+1 yılMesele çıtkırıldım olmak değil de genel anlamda kadınların yoğun şekilde duygusal yaşamalarından kaynaklanıyor sanırım. Biz erkeklerin dünyasında duygusallığa yer olmuyor pek. Öyle yetiştiriliyoruz genelde. Böyle olunca da partnerinin duygu yoğunluğunda boğulan bir çok erkek olabiliyor maalesef.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen de çıtkırıldımım valla hiç bir şey için kendimi yoramam. Üstelik odunum sürpriz yapamam beceremem de zaten. Sürprizleri de hep kocam yapar. Fiziksel anlamda ama benim çıtkırıldımlık. Manevi olarak trip atmam, her şeye alınıp kırılmam, kafaya bişey takıp da hayatı zehir etmem kimseye. Benim çıtkırıldımlık tam kıvamında. Şımartılmak benim en doğal hakkım 😂😂
10 Yorumla
+1 yılSanmiyorum. Ben ilişkilerimde hep çıtkirildim kizdim hep ellerimle poğaça yapıp karsilamaya gittim hep sarma sarıp onun cebini düşündüm çiçek böcek seysini de istemedim. Ama sonuç negatif. Sorun dış görünüşle halledilebilseydi emin ol fıstık gibisin dedikleri halde benim bahtim böyle olmazdi. Şansa yoruyorum ben biraz.
10 YorumlaBugün şikayet edilen erkek profilini, bir önceki nesil anneleri meydana getirdi. Toplumun kurallarını koyan aslında kadınlardır. Kızlar, silkelenin ve kendinize gelin, biraz edep, biraz gizem, argosuz temiz Türkçe... Göreceksiz her şey hızlıca düzelecek ve sevgililer yine heybeliden mehtaba çıkacak😉
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u +1 yıl- Gelip beni almasını isterim.
- Hediye isterim.
- Sürpriz isterim.
Çoğumuz bunu ister, istemiyorum diyen yalan söylüyordur. Bu bizi çıtkırıldım yapmaz. Bu bizi güçsüz de yapmaz. İnsani bir şey. Duygusal insanlarız. Duygularımız ile hareket ediyoruz.
10 Yorumla
+1 yılBazıları hem çıtkırıldım , hem de 18’lik çıtır seviyor. Egolarını tatmin ettikleri için kendine muhtaç olan kızları tercih eder, çıtkırıldım olunca kolay manipüle ediliyor ve istediği şekile bürünüyor bu krakerler. Kavanoz kapağını açanı değil, açmayanı tercih ettiniz ve üzdünüz.
13 Yorumla- +1 yıl
18 lik düşmanı seni
- +1 yıl
@Dördüncümurat4 bir zamanlar ben de 18’liktim ya yaşıtım ya da 1-2 yaş büyüklerle konuşuyordum onlar gibi +bilmem kaç değil
- +1 yıl
Kendinden örnek vermesen olmaz 🙄
Adınız haklı mı, herşeyi biz yapacaz diye yenilmeyecez diye pehlivan olduk ahah
23 Yorumla- +1 yıl
Çıt kırıldık olmayi bizde isterdik lakin racona ters 😅😅
- +1 yıl
Bide o var🙄 jsjsjs
Hayır ben daha çok alman gülle milli takımı tarzından kızları çekimi buluyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Jsjsjs 😅
- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılGörüş detayında benden bahsetmen hiç hoş değil. Bütün sırrımı bozdun
11 Yorumla- +1 yıl
Canımsin😅🌸
- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
s +1 yılHer şeyi kendi halleden, zorla hediye aldırmayan, buluşmaya kendi arabasıyla gidip hatta onu da evinden alan kızları üzdüler şimdi de aşko kuşko kızlara laf söylüyorlar. Erkeklerin geneli güçlü, kendi ayakları üzerinde duran kızı sevmiyor maalesef
10 Yorumla
+1 yılYok ya benim istediğim vurdum mu oturacak 🤣
14 Yorumla- +1 yıl
Hamdi Alkanın Yarma gül vardı hatırladın mı😅
- +1 yıl
Unutur muyum bizim zamanımızın 😂
- +1 yıl
Sen öyle diyince aklima o geldi saclarina taktiği o kelebek tokalarina varan kadar hatırladım 😅Allahin cezasi o tokalar.. kafamdaki deriyi yüzerdi jssjs
- +1 yıl
Kötü anılar 🤣
+1 yılHiç sevmem.
Masaya yumruğunu koyduğunda dizlerim titresin.
14 Yorumla- +1 yıl
😅yaaa öylede olmaz
- +1 yıl
Ben öyle seviyorum, arada bıyıklarını burmalıyım :)
- +1 yıl
Aklima Rahmetli Erol Taş geldi
- +1 yıl
Allah rahmet eylesin :)
Ben ensesine şaplak atabileceğim tosun kızlardan hoşlanıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
😅😅değişiksin sen jsjs
Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Hayır sevmiyor.
27 kişi beğenme ne yahu. Benim sorumda o kadar cevap olmuyor 😃
111 Yorumla- +1 yıl
Senin, görüşünü okuyunca tekrar baktım jsjsjs aynen ilk defa. o kadar oldu... kiskanmayin efendim..
Şaka bi yana demekki önemli bir yere değinmişim😃 günaydın - +1 yıl
😀 Ben seni kıskaniyor muyum... yiiooooo🙄
- +1 yıl
Bulurum bir şey illa 😀
- +1 yıl
Buldum🙄
- +1 yıl
7 etiketini
- +1 yıl
Saydim evet
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Ne yazık ki deveye diken misali bir insanı ne kadar sömürürsen o kadar senden iyisi yoka dönmüş her şey. Sen ne kadar iyi olursan ol , kıymetin bir şekilde bilinmiyor
10 YorumlaÇıtkırıldımlıkla alakası yok bir yere çağırıyorsa nasıl geleceğini de düşünmeli. Bütün yükü sırtlanmana gerek yok seni düşünmesine izin vermeliydin hepsi bu
10 Yorumla
+1 yılBırakın sizin için çaba göstersinler, daha önceki kızlar için de gösterdiler. Yani size yaptığı extra bi fedakarlık yok. Yapacakları inceliklere izin verin çünkü yaparken onlar da hoşlanıyorlar. Eğer onlara yaptıkları külfet olsaydı yapmazlardı, emin olun.
10 YorumlaSorun sizde değil kızlar etrafınız fazla sünepe iyi çocuklarla dolu. Onlarla ilişkiye başlamazsanız böyle sorunlar yaşamazsınız. Evet sorun sizde değil ama çözümü sizde oluyor yine bu durumda.
10 Yorumla
+1 yılçıtkırıldım ve narin olmayan kadın isteyen çekici bulan erkek kendi cinsiyle de mutlu olabilir bence , kadın fıtratı gereği hassas bir varlık çünkü
10 Yorumla
+1 yılSırf beni sevsin diye çıtkırıldım olamam. Her kadın kendine özgün bir yapıya sahiptir ama anneden doğma da çıtkırıldım doğmaz yani. Yapmacık beeeee
10 YorumlaAptalca bence, erkeklerin %90 ı o kızları ego tatmini için isterler ve kızlarda o erkeksiz yapamayacağı için b*k gibi bir ilişki olur
10 YorumlaErkekler istediklerini yaptırabilecekleri kızları kullanırlar sevmezler süründürenin peşinden gitmeyi severler
10 YorumlaGel beni al demesine gerek kalmadan kapısında olan erkek erkektir. Koşa koşa gelmesine imkan bırakmadan almak
10 YorumlaHer gel dediğinde koşa koşa gittiğim, ben gel dediğimde ıkk mıkk eden adama değer verirsem neden üzüldüm diye kendime sormam 🙄
10 YorumlaÇıt pıt kırıldımını bilmem de kolay ele geçirilen kızları istemezler orası belli
22 Yorumla- +1 yıl
Neden istek atın kimsin?
Gizli Üye(30-35)+1 yılMiy miy tipler yani , boyle tirnagi kirilinca zirlayan kizlardan..
Onlar gercekten var mı 😆😆 ?
Yok ya ben boyle iyim , seven sever.
Sevmeyen yol alir , gider 🫠20 YorumlaÇıtkırıldım değilde erkeksi kadınları itici buluyorum 😐
24 Yorumla- +1 yıl
Nie sende erkeksisin
- +1 yıl
Kadınsı derken! Mika raun da kadınsı ona bakarsan genel olarak kalıp olarak kadınsı derken
- +1 yıl
@bent2393933 siz benim yoruma niye çıkışınız bilmiyorum ama ben çıtkırıldım kızlardan erkek gibi davranan erkek gibi hareket eden kadınlardan pek haz etmiyorum güçlü kadınları severim ama erkeklere özenen kadınlar gözüme pek hoş gelmiyor kadınlar narin olur edalı olur kadınlar dalından koparılmaması gereken nadide çiçektir.
Biraz deli biraz cadı olcak. Hiç sevmem öyle mıyımıy
10 Yorumla
+1 yılÇıkıyorsa cekici buluyordur , bi kızla çıkılmıyorsa çekici değil demek de değil tabi
10 Yorumla
+1 yılErkek olmayı beceremeyen oğlanlarla birlikte olmayın siz de.
10 Yorumla
+1 yılYa şimdi erkek var erkek var, zeki bir erkek güçlü bir kadın ister😃
10 Yorumla
+1 yılcanım benim erkeğin ne istediğine göre mi yaşayacaksın. güçlü kadın ol güçlü erkekle birlikte ol. ne öyle yeni yetme adamlarla uğraşıyorsun.
11 Yorumla- +1 yıl
Soruyla alakam yok çiçeğim 🌸
+1 yılHeralde yaninda askerlik arkadaşı gibi olan kizi napsinlar
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Erkeklerin ne tarz begendiginden çok benim ne istediğim önemli :)
10 YorumlaSen ben misin acaba ☺️ fazla güçlü kadınlarız
10 YorumlaEvet , çoğu kendilerini daha güçlü ve önemli hissetmek için öylelerini tercih eder.
10 Yorumla
+1 yılBence evet güçlü kadına tahammül edemiyorlar
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. denge diye bir şey duydunuz mu? ne çıtkırıldım ne de erkeksi olanı çekici bulmam.
20 Yorumla
+1 yılBiz erkekler çıtkırıldımdan daha çok daha kadınsı kızları daha çok severiz erkek gibi kızlar bana hep itici gelir. Galiba biz erkeklerde biraz bize ihtiyacları olsun tribi var dna mızda saklı
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılİçimi dağladın kız daha fazla yazamıycam 😢
22 Yorumla- +1 yıl
Yiyim seni
- +1 yıl
:D :D
+1 yılYok yaw, ben böyle tekme tokat dalsam bile daha hala direnecek, masaya yumruğu vuracak kızları seviyorum.
10 Yorumla
+1 yılKızların en büyük özelliği zarif olması. Bence onları daha çekici kılıyor. Duygusal olmaları da bu olayda en büyük etkenlerden biri
10 Yorumla
+1 yılKızların hepsi çıt kırıldım valla
12 Yorumla- +1 yıl
Yüooo
- +1 yıl
Evet çıt kırıldım hepsi
Kişilik & Karakter konusunda 16,4b cevap paylaştı. Çıtkırıldım kızlar bana pek çekici gelmiyor.
15 Yorumla- +1 yıl
Arada nazlansin ama
- +1 yıl
Bana bak sanki siparis veriyorum jsjsjs haftanın 2 gunu tripte atsın
- +1 yıl
Ay ben 😅
- Kişilik & Karakter konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılSana öyleleri denk gelmiş 🤷
110 Yorumla- +1 yıl
Bana denk gelmedi🙄sorulara not düşeceğim; sorularla alalam yoktur diye.
- +1 yıl
İyi fikir, çünkü yazılarınız ben veya biz bakış açısıyla yazıldığı için o izlenimi veriyorsunuz
- +1 yıl
Erkekler çıtkırıldım kızları daha mı çekici buluyor?
Soru bu
Detay da Can Yücele ait ama detay dogru bi isyan - +1 yıl
O kadar yazı kopyala yapıştırdı yani 😊
- +1 yıl
O kadar yazi dediğiniz de ne var ki? sayfa sayfa değil ki... Sorumda yazarların yazılarına yer vermek güzel bence.
- +1 yıl
Tabii ki güzel. Ama kendi yazdığınızı düşünmememiz için yazarın adını vermeniz daha hoş olur sanki 😊
- +1 yıl
Evet.. otda haklısınız.. normalde eklerim.. bugun unutmuşum
- +1 yıl
Mühim değil elbette, canınız sağolsun 😊
- +1 yıl
Teşekkür ederim iyi akşamlar
- +1 yıl
İyi akşamlar 🙋
+1 yılİnsanlar hep kendine uzak ters kişilerle birlikte oluyor kimse tencere kapak olmuyor haketmedigimiz bir hayat yaşıyoruz igrencccf
10 Yorumla
+1 yılWavv, çok doğru katılıyorum size 🌺
11 Yorumla- +1 yıl
🎈🌺
+1 yılFeminen kadinlar erkekteki maskueliteyi arttırıyor olabilir 🙄
10 Yorumla
+1 yılEvet hemen elde ederse sıkılıyor ve cepte görüyor. İlgi göstermemeye de başlıyor.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler her türlü kadınları çekici bulur
40 Yorumla
+1 yılöyle herhalde
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmayacaksin iste. erkek avlamayi seviyor. yani caba gostermeli ki deger versin. yoksa basit geliyor. degerli gormuyor
10 Yorumla
+1 yılNau nau asla
10 Yorumla
+1 yılHerkesin sevdiği kadın tipi farklı
10 Yorumla
+1 yılBen bulmuyorum benm icin durs olsun yeter
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılHayır hiç çekici değiller
10 Yorumla - Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne