Ortada bir şey yok sadece korkularım var bununla nasıl başa çıkarım kafayı yemek üzereyim
10 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Seni seviyorsan aldatmaz sen sadece kendine güven korkmayı bırak
knka bir ilişkide sevgi saygı merhamet ve güven yoksa o ilişki bitmeye mahkumdur acı ama gerçek
Ben ona güveniyorum seviyorum da ama geçmişte aldatıldım korkuyorum azcik
her insan bir değildir ve her insanı aynı kefeye koymak da doğru değildir bunu daha detaylı konuşmak lazım da işte neyse üzme kendini
Yapmaz biliyorum çünkü geçmişinde oda feci bir şekilde aldatılmış hemde yakını tarafından temasli aldatma o yüzden bunun acısını biliyor yapmaz herhalde erkek kafası işte ben anlayamam
yapmaz kardeşim niye yapsın insan sevdiğiyle mutlu olmak ister aldatma ihtiyacı duymaz
Peki bir şey daha dicem bir erkek babana anlat derse bu gerçekten istiyor anlamına mı geliyor ona inanarak babama iliskimi anlattım şu an biliyor
bunu bir erkek olarak düşünüyorum. ben sevgilimin beni ailesine anlkatmasını istersem o kişiyle evlenme planlarım vardır
Gerçekten bak annemi aradı annemle konuştu babasıyla konuş anlat dedi bizde anlattık bu kdr şey yapan isteyen biri aldatmaz diye düşünüyorum
bence sevdiğiniz insanın kıymetini bilmelisiniz onun hakkına girmiş gibi oluyorsunuz şu an
Emin olun içimi bilseniz şu an bu dediğinizin ne kdr yanlış olduğunu bilirsiniz günlerdir işlerinin yoğunluğundan ötürü konuşamıyoruz arıyorum donemiyor mesaj sıklığı azalmış hala ve hala sadık biriyim istiyorum ama korkularım da peşimi bırakmıyor bakın dün akşam ara dedim arayacam dedi şu saat oldu hala haber yok ben hala kötü düşünmemeye çalışıyorum
gerçekten işi vardır belki de kardeşim ondan mantıklı bir açıklama gelinceye kadar kötü düşünmememlisiniz
Cok yoğun olduğunu söyledi zaten öyle ki kuzeninin düğünü var ona bile gidemeyeceğini belirtti ben yinede trip atmamaya çalışıyorum olgun biriyim zaten olabilir 7 24 konuşmakla aşk meşk olmuyor onuda biliyorum beklicem hiç kendimi bozmadan güzelce konuşmaya mesaj atmaya calisacagim
Sizden beklenen de bu :) anlayışlı olmak lazım tebrik ederim..
Kendini akışa bırak biraz rahat ol sürekli öyle düşünürsen ilişkin de olumsuz etkilenir
Gözünle görene kadar unut bu fikri
Neden bu kadar çok baglanıyorsunuz
kendine güven
Çok bağlanmayarak
Aldatır
Ozguvenin düşük mü yaslariniz kac
Hayir sadece sosyal medya işlerine güvenmiyorum aldatma yuvası resmen ona bakarsan şu an aktif olarak bana mesaj atan sayısı 60 tane neyin özgüvensizligini yaşayayim
Ona karsi eziksin yoksa bu korkuyu niye yasincan demeki aldatıyor kusura bakma ama
Ona yansıttığım bir şey yok bir kere bile olsn beni aldatıyosn demedim asla da kisitlamiyorum hesaplarını kontrol etmiyorum aldatıyorsada kendi karakter eksikliği Derim kendimde problem aramam güzelim uzun zayıf manken gbi kızım temizim ev yemek her şeyi biliyorum sadık enerjik dans etmeyi seven sevecen biriyim ben mi kaybederim cidden
Valla knk bu isler ona bakmiyor cekim oldumu hersey oluyo taktik yapcan sende madem 60 mesaj varsa bilirsin 😅
Çekim derken daha ne çekimi olsun millet dışarıda tatilde tanımadıkları kişilerle içtikten sonra yatıyor ne alakası var sevgi saygı sadakat varsa her şey olur o kdr şey anlattım daha ne olsun istiyorsunuz anlamıyorum
aldatarak
Nerede yasiyotsun
Kötü bi evham bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim ya, bu korkuların ne kadar yıpratıcı olabileceğini çok iyi anlıyorum 🥺. İlişkilerde güven her şeyin temeli ama bazen insan kendini bu düşüncelerden alıkoyamıyor. Önce kendi içindeki bu sesleri dinle bakalım, neden bu kadar korkuyorsun? Belki geçmiş tecrübelerin ya da duydukların tetikliyor olabilir. Unutma, sevgiline güvenmek, önce kendine güvenmekle başlar 💖. Hatta şöyle Alsancak'ta deniz kenarında bir gevrek yiyip kafanı dinle. Sevgilinle açıkça konuşmak bile seni rahatlatır. Bu konuda ne düşünüyorsun, sence de öyle mi? ✨