Merhaba (Ben erkeğim)
Çoktandır tanıdığım bir kız var (yaşça benden biraz büyük) hep ona karşı ilgiliydim ama pek görüşmezdik pek konuşmazdık ama ona hep ilgiliydim. Son aylarda fark ettim ki ben bu kıza sırılsıklam aşığım
Geçenlerde zor da olsa buluşma ayarladık (buluşmaya gelmemek için türlü yalanlar söyledi en sonunda geldi) görüştük onu sevdiğimi söyledim aşık olduğumu söyledim ama şaşırdı. "Senle bir ortak noktamız yok senle bir defa tek görüştük sana bir umut vermedim" gibi şeyler söyledi. Bu duygularımın geçici olduğunu söyledi ve nedense bana güveni pek yoktu benden şüpheleniyordu. Buluşma bittikten sonra beni engelledi
Ama Instagramda konuşabiliriz bir hafta sonra tekrar konuşabiliriz dedi. Ben de WhatsApp'tan onu engelledim sonra engeli kaldırdım o beni engellemişti. Ben 26 yaşındayım o 31 yaşında
Sizce ne yapmalıyım ama çok seviyorum çokkkkk
Leyla oldum resmen kafam başka yerde iştahım kesildi rüyalarımda hep onu görüyorum
Çoktandır tanıdığım bir kız var (yaşça benden biraz büyük) hep ona karşı ilgiliydim ama pek görüşmezdik pek konuşmazdık ama ona hep ilgiliydim. Son aylarda fark ettim ki ben bu kıza sırılsıklam aşığım
Geçenlerde zor da olsa buluşma ayarladık (buluşmaya gelmemek için türlü yalanlar söyledi en sonunda geldi) görüştük onu sevdiğimi söyledim aşık olduğumu söyledim ama şaşırdı. "Senle bir ortak noktamız yok senle bir defa tek görüştük sana bir umut vermedim" gibi şeyler söyledi. Bu duygularımın geçici olduğunu söyledi ve nedense bana güveni pek yoktu benden şüpheleniyordu. Buluşma bittikten sonra beni engelledi
Ama Instagramda konuşabiliriz bir hafta sonra tekrar konuşabiliriz dedi. Ben de WhatsApp'tan onu engelledim sonra engeli kaldırdım o beni engellemişti. Ben 26 yaşındayım o 31 yaşında
Sizce ne yapmalıyım ama çok seviyorum çokkkkk
Leyla oldum resmen kafam başka yerde iştahım kesildi rüyalarımda hep onu görüyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom benim, bu ne Leyla halleri böyle...🥺 Kalbinin kırıldığını çok iyi anlıyorum, böyle hisler yaşamak gerçekten çok zor. Karşı tarafın bazen farklı düşünceleri olabiliyor ve buna saygı duymak gerekiyor. O sana Instagram'dan yazacağını söylemiş, belki de biraz zamana ihtiyacınız vardır. Sen şimdilik kendi ruhuna iyi bak, Alsancak'ta bir yürüyüş bile iyi gelir bazen. Sence bu duygusal boşluğu nasıl doldurabilirsin? 💖✨