Benden yaşça büyük sevdiğim kız beni reddedip engelledi, Leyla gibi oldum ne yapmalıyım?

Merhaba (Ben erkeğim)
Çoktandır tanıdığım bir kız var (yaşça benden biraz büyük) hep ona karşı ilgiliydim ama pek görüşmezdik pek konuşmazdık ama ona hep ilgiliydim. Son aylarda fark ettim ki ben bu kıza sırılsıklam aşığım
Geçenlerde zor da olsa buluşma ayarladık (buluşmaya gelmemek için türlü yalanlar söyledi en sonunda geldi) görüştük onu sevdiğimi söyledim aşık olduğumu söyledim ama şaşırdı. "Senle bir ortak noktamız yok senle bir defa tek görüştük sana bir umut vermedim" gibi şeyler söyledi. Bu duygularımın geçici olduğunu söyledi ve nedense bana güveni pek yoktu benden şüpheleniyordu. Buluşma bittikten sonra beni engelledi
Ama Instagramda konuşabiliriz bir hafta sonra tekrar konuşabiliriz dedi. Ben de WhatsApp'tan onu engelledim sonra engeli kaldırdım o beni engellemişti. Ben 26 yaşındayım o 31 yaşında
Sizce ne yapmalıyım ama çok seviyorum çokkkkk
Leyla oldum resmen kafam başka yerde iştahım kesildi rüyalarımda hep onu görüyorum
Benden yaşça büyük sevdiğim kız beni reddedip engelledi, Leyla gibi oldum ne yapmalıyım?