Sevgili olmaya çalıştığım kız beni engelledi, ne yapmalıyım?

Aylar öncesinden görüp ilgi duyduğum fakat cesaret edip konuşamadığım bir kız var. ilgili olduğumun farkında. Sonunda cesaretimi toplayıp telefon numarasını istedim. Bir kaç gün güzelce mesajlaşıp konuştuk. Sonra mesajlara geç cevaplar gelmeye başladı. Hatta cevap vermemeye. Olaylarından olduğunu anlayabilmem için. Birebir konuşalım dediğimde bir hafta sonra ısrarım sebebi ile konuşabildik. Ben kendimi anlattım , o kendini anlattı. Evli biriyle arkadaş olmuş arkadaşlıktan öte. Adam resmen kullanmış kızda kanmış. Sonunda ne olacağını sormuş erkek sen yoluna ben yoluma demiş. Kızda intihar etmeye çalışmış ilaç içmiş. Erkek arkadaşı sabah gelip tesadüf evine gelmiş o halde görünce hastaneye götürmüş kurtulmuş v. s şu anda görüşmüyorlar bildiğim engellemiş. Sevgilisinin bir sürü açığını yakalamış ben bile gördüm ayrıca. Onunla olmayacağını söylüyor bunu söylerken ağlıyor fakat ben onu onsuz sevmeye devam edeceğim diyor çok sevmiş belli yani. Şimdi bunları bana anlatırken başla bir günde evinde kaldım bir gece alkol aldık o arada göğsüme yaslandı yüzünü okşadım sarıldım yanlız olmadığını söyledim. Böyle bu gibi telkinlerde bulundum. Sonrasında uyumak için müsaade istedi , saygılı bir şekilde ayrı odalarda uyuduk. sabah olduğunda istersem duş alabileceğimi söyledi teşekkür ettim. Kısa zaman sonra yanlız kalmak istediğini söyledi ve çıktım evden. Oysa çıkmamı gerektirecek bir şey yoktu. Üzülmüştüm. Yanlız olmadığını hissettirmemek için elimden geleni yapıyorum ilgiliyim çok belli ne diyorsam teşekkür ediyor. Sinir bozucu. Bazen yazmıyor ben 10 yazıyorsam o bir yazıyor. Bir gün dayanamayıp kör gözlerin inşallah gerçekleri bir gün görür dedim. Madem benle hiç bir niyetin yok evine niye geldim uyudum ben diye yazdım. ellerini tuttum yüzünü öptüm niye şimdi bir yabancısın. Senle uğraşamam dedi ve engelledi. Yani dersin beni çıldırtmak için ant içmiş ne olduğumu bilmiyorum hayatında. İlgiyi alakayı bıraktım. Birbirimizi görme ihtimalimiz var merhaba deyip geçiyorum ama ilgim 0 . Sanırım şaşkın. Bu arada 4 gündür engelliyim. Yani ben ona hiç bir şekilde kötü davranmadım psikolojisi bozuk bir gerçek. Ama gayet zeki gayet akıllı. Ne yapmam gerek tavsiyeleriniz ne yönde olur. Şimdiden vereceğiniz cevaplara teşekkür etmeyi borç bilirim saygılarımla.

Sevgili olmaya çalıştığım kız beni engelledi, ne yapmalıyım?