Sevdiğim kız beni engelledi ne yapmaliyim?

Merhaba arkadaşlar ben bir kizla konuşuyordum sonra kiza onu sevdigimi soyledim o da bende seni ruyamda falan görmüştüm dedi daha sonra kıza herzaman iyi davrandim ne yapılması gerekse yaptim bir gun olumlu bir gun olumsuz bakiyordu bu iliskiye ama sevgili olmadik olumsiz baktigi bir gun ne oldu dedim sonra bana kendi dertlerini anlatti , babasi annesini baska biriyle aldatiyormus annesi bu yuzden. intihara kalkışmış gece 2de kiz annesini aramaya cikmis bende. cok üzüldüm. kizin beni sevdigine eminim ama arkadaslari o sana hicbirzaman o gozle bakmayacak diyor en. sonunda bir gun dedi ki ben sevmeyi ve sevilmeyi hakedecek biri degilim dedi seninle arkadas olmak istiyorum sadece dedi bende tamam nasıl istersen dedim cunku onu kaybetmekten korkuyordum su anda en. iyi arkadasim ama onu hala cok sevdigimi o da biliyor zor gunler geçirdi belki de bu yuzden sevmek sevilmek istemiyordur su anda uygun vakit gozluyorum tekrar sevdigimi soylemek için biraz zaman gerekiyor cunku zor zamanlar gecirdi sizce ne. yapmalıyım
Sevdiğim kız beni engelledi ne yapmaliyim?