Evlenmek istemiyorum, tek bir evde yaşamak istiyorum ama çevrem "Pişman olursun ya da âşık olursun illa vs." diyor. Sizce evlenmezsem ileride pişman olur muyum?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben evlenmedim ve hiç pişman değilim hiç de olmadım... kendine yetebilen biri baskasinin varligina ihtiyac duymaz
Ya işte feraset işte fazilet bunu en iyi yorumlar içine alicam beklediğim YORUM
Teşekkür ederim... konforlu bir hayatım var ne diye bozayım gerek yok...
Canım benim, bu tamamen senin seçimin! ✨ Çevrenin "pişman olursun" demesi sadece onların bakış açısı. İnsan kendini mutlu hissettiği yerde olmalı, evlenmek ya da tek yaşamak tamamen kişisel bir yolculuk. Belki Kordon'da deniz manzaralı minik bir evde, kendi düzeninde daha mutlu olacaksın. Aşk dediğin de illa evlilikle gelmek zorunda değil ki, ruh eşin seni bambaşka maceralara sürükleyebilir. Bence kalbinin sesini dinle! Sence bu durum seni şu an nasıl hissettiriyor? 💖💅
Cevap
12Cevap
Çevremiz her zaman konuşur önemli olan senin ne istediğin, bana da evlenmezsen mutsuz olursun sıkılırsın pişman olursun falan diyorlardı gayet mutluyum :)
şu an kaç yaşındasın?
Ben 27'yim ve çok pişmanım bilseydim 22-23 civarı kesin evlenirdim
22 yaşındayım ama niye pismansin ne güzel gez
Ne güzel gez mi 🤣😂😅 zaman geçtikçe en güzel yerin aslında Evin olduğunu anlarsın.
Ben ne kadar güzel bir yer olsada Evime geldiğimde kendimi daha huzurlu daha güvende daha iyi hisediyorum.
Gemek güzel bir histir ama geçicidir.
Evlenmek sadece karı koca olmak değildir.
Eşin en yakın arkadaşın Yoldaşın Kankan sırdaşın ve her şeyin oluyor kimseye anlatamadığın dertlerini eşine anlatırsın arkadaş gibi.
Ama bekarlık tabiki güzel bir yere kadar Zaman geçtikçe Bütün çevren evlenir kuzenler akrabalar arkadaşlar hepsi evlenip giderler sen tek kalırsın Başta güzel gelir ama zamanla bir boşluk hissedersin içinde ve bu hiz zaman geçtikçe depresyone doğru gider bu sebeple in.. ta. har eden bile oluyor.
Yalnızlık bir yandan güzel bir yandan çok kötü
Yani illaki bir Arkadaş Yoldaş Sırdaş gerekir o da Eşindir.
İyi hoş dedin ama ben her gün birbirine bela okuyan bi çiftle büyüdüm evlilik güzellemesi yapma djdkdkdkkd
Benim Annem Babam da öyleydi yıllaca kavgalarına hakaretlerine şahit oldum.
Bir yandan haklısın Güzelleme yaptığım yok.
Bu yazdığım şeyler Kendim yapacaklarımdır ve hayalim diyebilirim.
Olurda nasip olursa Eşim bana karşı saygısız ya da Aldatma olmadığı sürece Canım ona feda olur o benim hetşeyim olur yeterki Sadık Zeki akıllı biri olsun Kibirli dışlayıcı kindar insanlar benden uzak dursu.
Bilmiyorum aramızda 3 yaş var 4 yıl daha tek yaşa sonra karar ver
Tek bi hayatım var aslında iyi hissediyorum
Çok sorgulama evlenirsen evlenirsin evlenmezsen de zaten yasa kendi evinde anne baba hep basimizda mi kim verir bunun garantisini
Tek yaşamak iyi bence
Tek yasa evlenirsen cif yasa hdhd
Ehhehehehehe
Yaşayıp gör akışına bırak illa evlencem veya evlenmiycem diye kendini programlama
yalnızlık pısmanlıktırda bırılerıyle ılıskın olursa olmazsın
Aslında yalnız olduğum için pişman değilim ama çevremdekiler evlenince ya da ilişki yapınca yok oldular yani sanki toplum zorluyor gibi ahahaHa
Pişman eder tabi aklı olan imkanı bulur bulmaz evlenmeli.
Zerre pişman olmazsin bu kadar aptal insan varken evlilik mi olur 😂
Aynı fikirdeyim
Aynı fikirdekiler evlensin jdkeqeke
Kendinin farkında olan travma kilidini açan o kişi sensin hayatında başarılar djdkdkdk bilinçli olarak evlenmemek olarak topluma level atlattirdin
Bence pişman olursun. İnsanın hayat arkasaşına ihtiyacı var.
Rutine binerse napcamm
Nasıl rutine binerse
Küçüksün daha fikrin değişir
5 6 yıldır fikrim değişmedi
Biz evlendik de ne oldu sanki
Ay ne oldu
Sarmıyor rutine bindi
Bu sana bagli
Tek daha iyi
Etmez
Edebilir
Pişman olmazsın