Eşyalar bize hizmet etmek için varlar öyleyse neden bizdeki bu eşyaya olan kölelik. Para, mal, mülk hepsi geçici. Bunlara hiçbir zaman tamah eden biri olmadım, olmamda. Mühim olan başını soktuğun çatının nasıl olduğu değil o çatıda kiminle yaşadığındır. Eşim bana güler yüzlü olsun kâfi.
Betona para yatırmasını saçma buluyorum. Arkadaşım on yıllık evi 750 bin TL ye aldı. O kadar söyledim alma etme deymez diye ama alınca hayırlı olsuna gitmek zorundayım artık 😂 ev alacağıma arsa alırım prefabrik evler çok güzel ve uygunlar. Bahçesi var bağı var yayıl dur 😎
Yani herkes evi olsun ister. Fakat evi olması babasının maddiyatına bağlı miras kalırsa.. Erkeğin kendi geliriyle ev alması +5 yıl yani zor. Mantık evliliği yapacak olanların ilk şartı bu olabilir severek evlenenler empati fikriyle bu durumu göz ardı ediyorlar🙂
Evet pişmanlık ablam eşiyle evlendiğinde adamın evi yoktu bir süre kaynana ile otur dedi evini ayiracam dedi 😊sadece demesiyle kaldı 10 yıl kaynanası kayinbabasi, kayınbiraderi, gorumcesiyle yaşadı. O günden sonra ablam bana dedi sakın evini ayrı yapmayan biriyle evlenme
Şahsen ev almak yerine arsa tarlaya yatirim yapmayi tercih ederim (ilk 10-15 sene), birde kendim inşaati yapıp kendi dairemde oturmak isterim bu da belki 1 sene de olur belki hiç olmaz nasip kismet.
Ama kiz ev duvarlarini kemiriyorsa, o kız için ev sahibi olmak mutlaka şart.
Evsiz degl tinerci degl niye pismanlk olsn en kötü kiraya çıkarz maddi güven herkes isteyebilir fakat ideal erkek kriteri ev araba gibi metaryal seyler olmamalı