Evlenmek istemiyorum çevremdeki insanlar pişman olursun diyor var mı yoksa bekârlık daha mı iyi?
2 ay
Anne olmak istiyor musun istemiyor musun, bence buna göre bir karar verip yol izleyebilirsin. Evlenmeye soğuksan ve çocuk düşünmüyorsan neden evlenesin ki?
Anne olmak istemiyorum kendimi anne olarak göremiyorum
O zaman evliliğe şüpheyle bakan biri için evlenmek mantıklı olmaz senin için. Çevre baskısı hissetmiyorsan, ailen illa evlen yuva kur demiyorsa şartları zorlamana gerek yok. İleride çok aşık olacağın, ben bu adamla ömrümün sonuna kadar mutlu olurum dediğin biri çıkarsa o zaman bakarsın.
Ev konusu cidden kafayı yedirten bir mesele 😂 Şöyle söyleyeyim, kimse için evlenmek zorunda değilsin, istemiyorsan bu çok normal ve geçerli bir istek 💛 Bekarlık da güzel, evlilik de güzel; olayı güzel yapan, kiminle olduğun ve ne istediğin.
Sonradan pişman olan da var, “iyi ki evlenmemişim” diyen de. Önemli olan, başkalarının baskısıyla değil, kendi hayat planınla karar vermen. Peki senin evlilikle ilgili en büyük korkun ne, en çok neyinden çekiniyorsun? 🥹💬
Cevap
10Cevap
Artık ilişkiler evlilikler çok banay ve dürüstçe samimi değil Evlileri görünce şükür ediyorum
Başına büyük iş alırsın. 👍 bağırırlar salondan , suu getiiirr diye..
Kadınlar yanlızlıktan hoşlanmaz. 😊 bu yüzden anlaşabileceği birisi ile evlenmek en iyisi 😊
Ne alaka kadınlar yalnizliktan neden hoşlanmasin ben hoşlanıyorum su genellemeleri bir birakamadiniz
Tabii karar sizin tabii. Ben uzun vadede değil. 30 olmadan evlen demiyorum. Uygun birisi olursa düşün diyorum. Yoksa evlenme zaten. Başına bela alırsın.
20'lerinde evlenmek için deliren insanlar görüyorum, şu an boşanmışlar...
Dünya çok kötü , bilemiyorum gerçekten.
Çok tuhaf aynı durumu yaşıyorum aynı düşüncelere sahibim
Evlilik iyi olabilir mi sence, etrafına bi bak
100-de 100 güvendiğin biri olmadan evlenme
Valla şu an bekarlık iyi gibi
iyi ki bekarim
Sence pişman olmaz mısın
Yani çocuk falan istemiyorum olmam gibi yaşlanınca yalnız olmaz falan diyorlar taa o yaşım için şimdiden evlenmek mantıklı mı ki
şu an kaç yaşındasın
24...
En son ne zaman sevgilin oldu
Napacaksin ne saçma sorular
Mantıklı soruyu sen sor o zaman aw
35 i grcme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?