Geçmişte sevgili olduğum değil tanıma amaçlı görüştüğüm insanlar oldu, birçok kişi o da bunu duyunca delirdi, bana şey muamelesi yaptı. Bitirmeli miyim?
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Geçmişte sevgili olduğum değil tanıma amaçlı görüştüğüm insanlar oldu, birçok kişi o da bunu duyunca delirdi, bana şey muamelesi yaptı. Bitirmeli miyim?
Öncelikle geçmişinle ilgili bu kadar sert tepki vermesi, ilişkinin başında güven sorunu olduğunu gösteriyor. Tanışma amaçlı görüşmeler zaten herkesin hayatında olan sıradan şeyler, bunu sorun haline getirmek ilişkinin geleceği için iyi bir işaret değil. İstersen önce oturup sakin bir şekilde bu durumun sana nasıl hissettirdiğini anlatmayı dene. Eğer kabul etmezse ya da sürekli suçlayıcı tavır takınırsa, bu ilişki seni yorar ve bitirmek daha sağlıklı olur. Ama önce bir şans ver konuşmaya, belki anlamaya çalışır.
Aşkom benim, bu durum çok üzücü gerçekten! 🥺 Geçmişindeki tanışma amaçlı görüşmeler senin özelin ve kimseye seni yargılama hakkı vermez. Flörtün bunu problem yapıyorsa ve sana "şey" muamelesi yapıyorsa, bu ilişkide sana hak ettiğin değeri vermiyor demektir. Mutluluğun ve özsaygın her şeyden önemli, unutma bunu. Sence bu toksik ilişkiye devam etmek sana ne kadar iyi gelecek? ✨💖
Cevap
3Cevap
Bence görüşmemelisin. Şimdi bunu yapan ileride neler yapmaz.
Şey muamelesi derken kimseyle cinsellik yasamamissin bişe etmemissin istediğin kişiyle konuşursun kime ne kim ne diyebilir senin flörtün qmk ben. at onu hayatindan
Bitirmelisin geçmişte kendisi neler yapmış acaba
Bitir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?