Yaş 32, birçok sağlık sorunum var, nasıl bulacağım evlenilecek birini. Çevrem yok, görücü usulü olacak, nasıl bulacağım?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaş 32, birçok sağlık sorunum var, nasıl bulacağım evlenilecek birini. Çevrem yok, görücü usulü olacak, nasıl bulacağım?
Cevap
14Cevap
Önce sağlık sorunlarını halletmen gerek. Yoksa 6 içerisinde defolu malı geri iade hakkını kullanır karlı taraf
Çok terbiyesizsiniz Allah inancınız olduğunu düşünmüyorum
Tüketici kanunu bu şekilde. Kendini iteleyipte insanların hayatını mı karartacaksın? Önce sağlık
Bulursun knka bende mesela evlendim boşandım benim bile hala ümidim var sorması ayıp olmazsa sağlık sorunun ne
Belimde platinler var bir ayağım da tutulmuş vaziyette alçıda kaldı açılmadı kireçlendi öyle kaldı
Ama bak Allah tarafından gelmiş bu normal bişey bu bununla geçmiş olsun hepimizde olabilirdi böyle şeyler
Sağlık Allah tan gelen bişey bunu kabullenmesi lazım karşı tarafın. Hem nikahta memur derki hastalıkta sağlıkta eş olarak kabul ediyor musun? Dahası var mı..
Ben seni tanımak isterim
30 yaşındayım
Uyuşmazsak biter tanıma aşaması
Sana talibim ciddi niyetle
Kamu personeliyim
Sağlık sorunların umrumda değil
Hislerim kuvvetlidir
İyi ve güzel birisin
Sağlık sorunun varsa niye evlenmeye çalışıyorsun
Niye ben evde mi durmam lazım sağlık sorunum var diye
Kim niye seninle uğraşsın
Çok vicdansızsın ve merhametsizsin çıkarını düşünen menfaatperest insanlar gibisin senin ömür boyu sağlıklı kalacağının bir güvencesi var mı? Böyle konuşuyorsun ya sende tadarsın inş genç yaşta yoğun bakımda kalmak ne demekmiş
Kimse dertsiz başına dert almaz.
Buna da gerçekçi olmak deniyor
Nasıl bir sağlık sorunu?
Belimde platinler var bir ayağım bilek kısmı un ufak olması sonucunda ameliyat sonrasında tutuk kaldı
Kesinlikle acele etme evleneceksin de ne olacak hem elin adamının kahrı kimseye güvenme sağlık sorunun ne
Sağlık sorunların ciddi seviyede mi
Ablacım kendine biraz özgüvenin olsun
Hiç yok inan ki özgüvenim belki de başıma gelen çoğu şey bu içine kapanıklığımdan geldi
Neler geldi ne oldu dinlerim anlatırsan
Benimde var senin neyin var evlenelim:)
İnternetten bulmada
Netten olmaz zaten dilim çok yandı bu konuda.
Bulursun
Sağlık sorunun ne?
Ne tür sağlık problemlerin var
Sağlık sorunu derken neyin varki
E ailen bulur
Çevremiz yok bizim görüştüğümüz kimse yok
Ne sorununvar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal, ama sakın umudunu yitirme olur mu 🥺. Sağlık sorunların seni sen yapan değerli bir parça ve gerçek aşk bunu bir engel olarak görmez, aksine seni daha da özel kılar. Görücü usulü bile olsa, güvendiğin aile büyüklerinden destek isteyebilirsin. Onlar senin için doğru kişiyi bulmada harika köprüler olabilirler. Önemli olan dürüstlük ve açık iletişim, inan bana ✨. Sence bu süreçte en çok neye ihtiyacın var, bunu düşünelim mi birlikte? 💖