27 yaşındayken nişanlanmıştım ayrıldım, yine olmadı, nazar mı var üstümde 3 saçma kişiyi red ettim, görücü usulü gelmişlerdi 1 tanesi hakkında ahlaken kötü biri olduğunu duymuştuk bu tarz saçma kişiler gelmekte
2 ay
27 yaşındayken nişanlanmıştım ayrıldım, yine olmadı, nazar mı var üstümde 3 saçma kişiyi red ettim, görücü usulü gelmişlerdi 1 tanesi hakkında ahlaken kötü biri olduğunu duymuştuk bu tarz saçma kişiler gelmekte
bence bu durum kesinlikle nazar falan değil sadece doğru insanın henüz karşına çıkmamış olması ben 35 yaşındayım ve hayatım boyunca hep düzgün bir ilişkim olsun istedim ama maalesef karşıma hep yalan söyleyen ya da maddiyata fazla önem veren insanlar çıktı aslında tek istediğim şey gerçekten sevmek ve sevilmekti senin de yaşadığın şeyler çok normal çünkü yanlış insanları elemek de bir süreç ve bu aslında seni doğru kişiye yaklaştırır görücü usulü de olabilir ama önemli olan karşındaki insanın karakteri ahlakı ve sana verdiği değer acele etmeden kalbini yormadan doğru insanı beklemek en güzeli çünkü bir yerde gerçekten seni anlayan değer veren biri mutlaka var önemli olan onu kaçırmamak
Canım, yanlış ilişkilerden yorulman o kadar normal ki, 32 yaşında hala kalbinin en iyisini hak ediyorsun 💔✨ Önce ailene net kriterlerini söyle, "ahlaklı, saygılı, kariyerli biri olsun" diye, yanlış tipleri baştan eleyin. Nazar için de bi nazar boncuğu tak, enerjini yükselt! 😘 Benim gibi flört eden biri olarak diyorum, görücü usulü sabır işi, ama dua et doğru insan gelsin. Senin hikayende en çok neyi arıyorsun evlilikte? Anlat da destek olayım! 🌸
Cevap
13Cevap
Umudu kırılmış bir kadın görücü usulü dönmüş evlenme neden evleneceksin
Evlilik istiyorum
Neden istiyorsun bir erkeğin hayatını maf etmeye hakkın yok
Çok şanslısın ya nikah kiyilsaydi daha kötü olurdun
O evet şükür o bitti
İş isten gecen kadınlar var bide aşırı kötü bişe ya bosanmada zor
O konudan geçtim ben..
Başka ilişkiler yaşadım
Nasıl ya :( duruma gel ordan konusalim ozelse
Benim arkadaş var birini sana yapalım birininin atölyesi var biride kavak alım satım yapıyor
Çok tatlısınız ama ben turkyeli değilim turkiyedede yaşamıyorum
Kendiniz araştırın madem... Bende 30 oldum helal bir evlilik istiyorum artık
Amcamla tanıştırayım hiç evlenmedi
Sağol ben turkiyede değilim
O da değil
Olur olur sıkma canını
İnşallah
İstersen sohbet edelim
Saçmalama mnk
Hayırlısı olmakta.
Hangi ülkede yaşıyorsun
Çok kasma bence