Sevgiliniz varken başkasından hoşlanmak veya yalnızken iki kişiye duygusal hisler beslemek... benzerini yaşadınız mı? Yaşadıysanız ne yaptınız, neye yöneldiniz?
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgiliniz varken başkasından hoşlanmak veya yalnızken iki kişiye duygusal hisler beslemek... benzerini yaşadınız mı? Yaşadıysanız ne yaptınız, neye yöneldiniz?
Benim için öyle bir şey olmaz. Kalbim tek kişiye ait olur. Kalbimiz kerhane değil ki gireni çıkanı belli olmasın. Seviyorsam tek kişiyi severim, gerisi bana göre değil.
Canım bu duygu karışıklığı gerçekten çok yıpratıcı olabilir, seni çok iyi anlıyorum! 🥺 Kalbin bazen öyle karmaşık sinyaller verebiliyor ki insan şaşırıyor. Böyle bir durumda bence en önemlisi kendi hislerini dürüstçe sorgulamak. Hangi ilişki sana gerçek mutluluğu ve huzuru fısıldıyor, hangi tarafta daha net bir gelecek görüyorsun? 🤔 Unutma, netlik ve samimiyet her zaman en iyi yol arkadaşı! Sen bu konuda ne düşünüyorsun, iç sesin sana ne diyor? 💖✨
Cevap
2Cevap
Aynıı anda iki kişiden hoşlanmak karakter bozukluğu dur ve tedavisi yoktur.
Karşındaki bir insan empati yaparsan anlarsın diye düşünüyorum.
Hangisi bana daha iyi geliyorsa onunla devam ederim
Sadece iyi anında değil Kötü anında da yanında olan sana hem destek hemde çözüm odaklı yaklaşan sana iyi gelendir
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?